REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

J. Bieberis įsiutino savo gerbėjus: Londono arena jį pasitiko švilpimu

Dvi valandas vėlavęs dainininkas neatsiprašė publikos

Paauglių dievukas Justinas Bieberis užsitraukė savo gerbėjų ir jų tėvų nemalonę – į savo koncertą Londono O2 jis vėlavo dvi valandas.

Paauglių dievukas Justinas Bieberis užsitraukė savo gerbėjų ir jų tėvų nemalonę – į savo koncertą Londono O2 jis vėlavo dvi valandas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Keli šimtai tėvų savo nusivylusias ir ašarojančias atžalas išsivežė namo taip ir nesulaukę pasirodymo, o scenoje pats dainininkas pasirodė tik 22:35 val. – likus mažiau nei pusvalandžiui iki numatytos koncerto pabaigos.

REKLAMA

Su stilizuotais sparnais iš palubės į sceną nusileidęs J. Bieberis buvo sutiktas nepatenkintos minios švilpimo ir baubimo, tačiau be jokių atsiprašymų pradėjo surepetuotą šou.

Nors galiausia atrodė, kad atlikėjas žiūrovus „užvedė“ ir šou pavyko, kartėlio lik daug, rašo dailymail.co.uk.

Nepilnamečių tėvai, dar prieš J. Biberio pasirodymą palikę areną, tikino reikalausiantys grąžinti už bilietus sumokėtus pinigus, o įžeisti gerbėjai tulžį liejo socialiniuose tinkluose.

REKLAMA
REKLAMA

„Dvi valandas vėluoti į savo paties pasirodymą. Na ne... Ar taip tu elgiesi su savo fanais, Justinai Bieberi?“, „Justinas Bieberis toks pasipūtėlis, kaip jis pasielgė praėjusį vakarą buvo tikrai arogantiška“, „Justinai Bieberi, tai bjauru, kad tu net neatsiprašei publikos praėjusį vakarą. Žema. Jausk nors nors kažkiek pagarbos“, „Mano 9-metė kukčiojo ir buvo visiškai išvargusi. Jokio atsiprašymo ar paaiškinimo iš JB. 30-metę [mane] taip pat išerzino“, „Justinui Bieberiui turėtų būti gėda dėl savo elgesio. Šitaip nuvilti visus tuo vaikus, kurie jį ir padarė tuo, tuo jis yra. Absoliučiai jokio pateisinimo. Akiplėšiška“, – socialiniame tinkle „Twitter“ rašė J. Bieberio gerbėjai ir jų tėvai.

Kantresni žiūrovai, kurie išbuvo iki koncerto pabaigos, turėjo bėgti į paskutinius metro traukinius, bet buvo ir tokių, kuriems viešojo transporto grįžti namo jau ir nebebuvo.

Beje, už tokį atlikėjo elgesį atsiprašė arenos „O2” atstovai, bet ne jis pats.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų