REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Neretai būna taip, kad mikroschemų rinkiniuose ar net procesoriuose aptikti defektai verčia gamintojus juos šalinti ypatingos skubos tvarka, kai pirmos laidos procesorių pardavimai jau būna prasidėję.

REKLAMA
REKLAMA

Antra vertus, kaip teigia žurnalistai iš britų tinklalapio „Hardware.info“, „Haswell“ procesoriams tokios problemos negresia, nors be nežymių defektų jiems skirtos platformos taip pat neapsiėjo.

REKLAMA

Šaltinis, kuris remiasi vidiniam naudojimui ir tik „Intel“ partneriams skirta dokumentacija, teigia, jog dabartinė procesorių „Haswell“ laida gali turėti problemų dėl sistemos prabudimo iš laukimo režimo S3, jei tuo metu sistema operavo duomenimis duomenų kaupiklyje, kuris prie sistemos prijungtas per USB 3.0 sąsają. Po sistemos prabudimo, pavyzdžiui, gali nutrūkti vaizdo medžiagos atkūrimas, o vietoj PDF dokumento vartotojas pamatys tuščią puslapį. Svarbu tai, kad duomenys šiuo atveju išlieka nepažeisti – iš esmės problema sukelia nepatogumų vartotojams tik tuomet, kai kaupikliai turi USB 3.0 sąsają.

Pranešama, kad šis defektas neįtakos „Haswell“ procesorių anonso, kuris įvyks pačioje gegužės mėnesio pabaigoje arba birželio mėnesio pradžioje. Kompanija „Intel“ ketina ištaisyti problemą būsimose „Haswell“ procesorių laidose. Kad būtu galima atnaujinti darbą su USB 3.0 kaupiklyje esančiu failu, reikės iš naujo paleisti atitinkamą aplikaciją. Reikia pažymėti, jog kiekvienoje procesorių laidoje panašių defektų aptinkama ne viena dešimtis, tad pastarasis atvejis nėra kažkoks išskirtinis ar net skandalingas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų