REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Madrido „Real“ strategas Jose Mourinho, prieš artėjančią UEFA Čempionų lygos atsakomąją aštuntfinalio dvikovą su „Manchester United“, pareiškė, kad dėl šio mačo trumpam sustos pasaulis.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmosios rungtynės Madride baigėsi taikiai 1-1, taigi Mančesteryje „Real“ klubas privalės mušti įvarčius, jog turėtų šansų patekti į kitą etapą. J.Mourinho teigia, kad šios aštuntfinalio rungtynės prilygs finalui. Buvęs „Chelsea“ treneris taip pat teigia, kad „Manchester United“ jau yra užsitikrinęs šalies čempionų titulą.

REKLAMA

„Niekas nežino kas nulems rungtynes. Šis klausimas vertas 1 milijono dolerių. Dėl šių rungtynių pasaulis sustos“, - kalbėjo J.Mourinho.

„Šiuo metu „United“ yra puikioje sportinėje formoje. Jie pateko į FA taurės ketvirtfinalį, jau kovo mėnesį užsitikrino „Premier“ lygos titulą, šį mėnesį nepralaimėjo rungtynių. Tačiau mes taip pat esame geroje sportinėje formoje ir 2013 metais pralaimėjome tik vieną mačą“, - tęsė portugalas.

REKLAMA
REKLAMA

„Šis mačas neatrodo kaip paprastos rungtynės. Tai tarsi finalas. Niekas nežino kokios komandos nukeliaus iki „Wembley“ stadiono. Jei rytoj pralaimėsiu, aš neverksiu. Jei rytoj laimėsiu, neketinu bėgti 100 metrų nevaldydamas savo emocijų. Jausmas bus tas pats“, - toliau kalbėjo J.Mourinho.

„Aš manau, kad kai mes turėsime kamuolį, „United“ žais labai gynybiškai, o kai kamuolį turės jie, jie puls mus labai greitai, todėl taip pat turėsime nepamiršti gynybos. Čia atvykstame po dviejų svarbių pergalių prieš „Barcelona“, tačiau net ir po dviejų pralaimėjimų niekas nepasikeistų. Žinoma, malonu kai visi žaidėjai yra puikiai nusiteikę ir mūsų moralė yra aukšta“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Įsivaizduoju save būnant 71 metų, kadangi manau, kad kuo senesnis esi, tuo geresniu tampi. Seras Alexas yra unikalus ir nusipelno visų pagarbos. Mano komanda „Old Traffod“ stadione yra rungtyniavusi ne kartą, todėl man nerūpi rekordai. Pakankamai gerai žinau futbolą ir galiu pasakyti, kad čia viskas įmanoma“, - savo mintis dėstė J.Mourinho.

„Cristiano Ronaldo yra puikios formos. Smagu, kad Seras Alexas apie jį kalba nuoširdžiai. Ronaldo nusipelno visų jo pagyrų ir šiltų „Man Utd“ fanų linkėjimų. Aš treniravau „Chelsea“ kai Ronaldo turėjo savo geriausius metus „Premier“ lygoje, todėl žinau kokią įtaką jis turėjo „United“ klubui“, - užbaigė J.Mourinho.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų