REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Informacinių technologijų (IT) bendrovė „Blue Bridge Baltic“ investavo į naują bendradarbiavimo sprendimų kompaniją „Team Gate“, kuri perims vienos iš bendrovei priklausančių įmonių teiktą bendradarbiavimo erdvės paslaugą.

REKLAMA
REKLAMA

„Stebėdami augantį bendradarbiavimo sprendimų poreikį, nusprendėme skirti investicijų į naują įmonę, kuri vystys ir teiks bendradarbiavimo erdvės paslaugą. Tai perspektyvi sritis, nes vartotojai jau turi susiformavusius socialinių tinklų įpročius, todėl jų funkcijomis paremtais bendradarbiavimo sprendimais naudotis yra patogu, nereikia investuoti laiko į papildomus mokymus. Tokie sprendimai patenkina organizacijų poreikius dirbti efektyviau, sklandžiau bendradarbiauti komandos viduje, su klientais ir partneriais bei užtikrinti darbuotojų mobilumą“, – teigia „Blue Bridge Baltic“ generalinis direktorius ir „Team Gate“ vadovas Zbignev Gulbinovič. Susiję straipsniai

REKLAMA

Pasak Z. Gulbinovič, bendradarbiavimo erdve „teamgate“ naudojamasi kaip paslauga, kuri paremta debesų kompiuterijos technologijomis, todėl nereikia jokių pradinių investicijų į nuosavą sistemą.

Bendradarbiavimo erdvėje „teamgate“ kiekvienas darbuotojas gali stebėti įvykių srautą – nuo bendrovės naujienų iki komentarų dėl konkretaus projekto, įmonės darbuotojai dirbti komandose gali pasitelkę interneto pokalbių (angl. chat) funkciją. Darbuotojai gali prisidėti ir prie bendro įmonės informacinio turinio kūrimo: pasiskirstyti užduotis, talpinti reikalingus dokumentus, juos redaguoti, diskutuoti, teikti pasiūlymus bei nuomones, dalintis žiniomis bei patirtimi.

REKLAMA
REKLAMA

Be to, bendradarbiavimo erdvės paslauga leidžia efektyviau dirbti ne tik įmonės viduje, bet ir su klientais ar partneriais. Pastariesiems suteikiama galimybė nuotoliniu būdu saugiai prisijungti prie bendradarbiavimo erdvės, kurioje pateikiama darbui reikalinga informacija, pavyzdžiui, derinamos sutartys, pateikiami komentarai ar aptariami darbo planai. Tai gali padėti sutaupyti laiko ir darbinius klausimus išspręsti be „gyvų“ susitikimų.

Bendradarbiavimo erdvė „teamgate“ taip pat leidžia komandos nariams dirbti mobiliai – visą darbui reikalingą informaciją pasiekti iš bet kurios vietos, kur veikia interneto ryšys, ir pasitelkus bet kokį įrenginį. Tai taupo ir laiką, ir išlaidas, nes darbuotojui, pritrūkus reikiamų duomenų, nereikia stabdyti darbų, esant toli nuo kolegų.

„Blue Bridge Baltic“ vienija įmones „Blue Bridge“, „Blue Bridge Bond“ ir „Blue Bridge Code“. Taip pat holdingas valdo dalį „Blue Solutions“ ir „Blue Consultancy“ akcijų.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų