REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

JAV moksleivių rungtynėse savaitgalį žiūrovai išvydo metimą, pretenduojantį tapti metų paskutinės sekundės pergalingu metimu. Internete pasirodžiusiame vaizdo įraše rungtynių tarp „New Rochelle“ ir „Mt. Vernon“ mokyklų scenarijus rutuliojasi likus žaisti 2,9 sek. iki dvikovos pabaigos.

REKLAMA
REKLAMA

Kamuolį kuo arčiau varžovų krepšio norėjęs pasiųsti Khalilas Edney suklydo – šis pateko tiesiai varžovui į rankas. Pastarasis, norėdamas „sudeginti“ likusias sekundes ir neleisti prisiliesti priešininkams prie kamuolio išmetė šį į orą.

REKLAMA

Kurioziška, tačiau besileidžiantį kamuolį pagavo tas pats iš pradžių suklydęs Kh. Edney ir desperatiškai metė kamuolį likus žaisti 0,1 sek. į varžovų krepšį. Pasitarę teisėjai nusprendė įskaityti šį metimą ir „New Rochelle Huguenots“ krepšininkai šventė fantastišką pergalę 61:60. Jiems atiteko 2013 metų Section 1 „AA“ čempionų titulas ir vieta regiono pirmenybių pusfinalyje.

„Meldžiausi, kad kamuolys įkristų. Tai vienas iš nedaugelio metimų, kurie pavyksta paskutinę sekundę“, – teigė rungtynių didvyris Kh. Edney.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų