REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Likus mažiau nei dviems savaitėms iki naujojo „Formulės-1“ sezono starto Australijoje ir pasibaigus žiemos bandymams paaiškėjo, kad niekas greičiu negali prilygti „Mercedes“ bolidams, rašo bild.de.

REKLAMA
REKLAMA

Paskutinę bandymų dieną Barselonoje sekmadienį „Mercedes“ komanda neturėjo konkurentų. Nico Rosbergas aspuko greičiausią ratą (1:20,130 minutės) ir buvo dar greitesnis nei jo kolega Lewisas Hamiltonas šeštadienį.

REKLAMA

Pagrindiniai pretendentai į titulą „Red Bull“ ir „Ferrari“ nerimauja. Pasaulio čempiono titulą ginantis Sebastianas Vettelis sekmadienį taip pat važiavo vidutiniškai (1:22,514). Vokietis nė vieną iš 12 bandymo dienų neparodė greičiausio rato įveikimo laiko.

„Ne viską mums sekasi atlikti pagal planą. Turime problemų, tačiau turime dar laiką jas išanalizuoti“, - teigė „Red Bull“ ekipos vadovas Helmutas Marko. Daugelio ekspertų galvose kirba viena mintis – ar „Mercedes“ „smegenims“ Rossui Brawnui po trijų metų mėginimų išties pavyko sukonstruoti titulo vertą bolidą?

Tai būtų jo atsisveikinimo dovana. Kitą sezoną jį „Mercedes“ komandoje pakeis buvęs „McLaren“ techninis vadovas Paddy Lowe‘as.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų