REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

 Pirmą pavasario šeštadienio vakarą LNK „Žvaigždžių duetai“ buvo paženklinti VIP ženklu. Duetai virto trio, kvartetais, ansambliais, o ypatingieji vakaro svečiai – miuziklų herojais, faraonais ir net ekscentriškais milijonieriais. Pramogų pasaulio, verslo, sporto žvaigždės priėmė nelengvą iššūkį – žengė į sceną su projekto poromis ir drąsiai pareiškė: atėjo metas ir jiems prisidėti prie „Žvaigždžių duetų“ istorijos kūrimo.

 Pirmą pavasario šeštadienio vakarą LNK „Žvaigždžių duetai“ buvo paženklinti VIP ženklu. Duetai virto trio, kvartetais, ansambliais, o ypatingieji vakaro svečiai – miuziklų herojais, faraonais ir net ekscentriškais milijonieriais. Pramogų pasaulio, verslo, sporto žvaigždės priėmė nelengvą iššūkį – žengė į sceną su projekto poromis ir drąsiai pareiškė: atėjo metas ir jiems prisidėti prie „Žvaigždžių duetų“ istorijos kūrimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šį ypatingą vakarą dainavo net komisija: Laima Lapkauskaitė, Kristina Kazlauskaitė ir net… Donatas Katkus. Tiesa, solo jis atliko vos kelias dainos eilutes, tačiau to užteko, kad sukeltų dalyvių, vedėjų ir komisijos kėdėje sėdėjusio Ramūno Rudoko šypsenas.

REKLAMA

Atsisveikinimo dainą atliko Elena ir Onsa. Veto teisę galėjęs suteikti maestro Donatas Katkus smėlio laikrodžio taip ir neapvertė, o tai reiškia, kad ši pora „Žvaigždžių duetų“ scenoje daugiau nebepasirodys.

„Pop ladies“ šįvakar tapo neatpažįstamomis mumijomis ir visiškai nutolo nuo seksualios grupės įvaizdžio. Kartu su stipriausiu pasaulio žmogumi tituluojamu galiūnu Žydrūnu Savicku scenoje pasirodęs Jono ir „Pop ladies“ duetas buvo palydėtas susižavėjimo šūksnių ir aukščiausių komisijos vertinimų. Žydrūnas, paklaustas, ar nenorėtų stoti į duetų gretas ilgesniam laikui, paliko atvirą daugtaškį: „Pažiūrėsim, gera pradžia – pusė darbo“. Itin sudėtinga šiam pasirodymui buvo rasti sarkofagą, kuriame slėpėsi Žydrūnas Savickas. Po ilgų ieškojimų jis buvo pasiskolintas iš teatro. Anksčiau didžiulis sarkofagas buvo naudotas Dalios Ibelhauptaitės spektaklyje.

REKLAMA
REKLAMA

Iki ašarų komisijos narius prajuokino projekto linksmosios poros Neringos, Aisčio ir verslininko Gedimino Juodeikos pasirodymas. „Queen“ hitas „Bohemian rapsody“ tapo tikra tragikomedija, kuriai lietuvišką tekstą kūrė pats Aistis. Du XIX amžiaus vyriškiai stojo į dvikovą dėl gražuolės širdies. Po pasirodymo komisijos narys Ramūnas Rudokas pro juoką sunkiai rinko žodžius: „Verkiau. Verkiau, sėdėdamas greta ir matydamas verkiančią Kristiną Kazlauskaitę iš juoko. Aistis jau tampa genialiu“. Vienintelis Donatas Katkus porai skyrė 9 balus: „Neringa tai padainavo, o visi kiti tik pavaidino“. Iš kitų komisijos narių pora pelnė po 10 balų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nors vakaras su VIP ženklu tapo vienu linksmiausiu šiame „Žvaigždžių duetų“ sezone, Ingai Norkutei ir Karoliui nebuvo linksma. Bent iki pasirodymo. Jiedu į sceną turėjo žengti su politiku Viktoru Uspaskichu, tačiau šiam netikėtai atsidūrus ligoninėje, pasirodymas pakibo ant plauko. Gelbėtojo vaidmenį atliko Ingos vyras aktorius Aurimas Žvinys: vos prieš valandą iki pasirodymo specialiai iš Šiaulių atlėkęs Aurimas išliko ramus: „Pasakysiu kaip Viktoras: „Nu blin“. Bet ko nepadarysi dėl Ingos“. Po pasirodymo Inga negailėjo gražiausių žodžių savo vyrui: „Jei atvirai, turiu nuostabiausių nuostabiausią vyrą… Ačiū kolegoms už palaikymą, ačiū komisijai. Ir ką, Aurimai, myliu tave“.

REKLAMA

Monikai ir Tadui scenoje kompaniją palaikė net du visiems puikiai pažįstami veidai: politiko Kęstučio Daukšio žmona Eirida Daukšienė ir prodiuseris Martynas Tyla (taip pat prodiusuojantis ir Moniką Linkytę). Eirida scenoje įkūnijo įnoringą damą, trokštančią tapti žvaigžde. Martynas nuo savo tikrosios profesijos nenutolo – jis buvo muzikos prodiuseriu, pasiūliusiu Eiridai kontraktą. Martynas scenoje nedainavo, taip šmaikščiai įprasmindamas savo pavarę. „Martynas pateisino savo pavardę. Jis tyliai ir užtikrintai praėjo scena. Ačiū Martynui Tylai už tylą“, – po pasirodymo kalbėjo Ramūnas Rudokas. Eiridai šis kartas scenoje dainuojant buvo pirmas. „Sudėtinga, kai reikia tapti žvaigžde taip vėlai. Anksčiau dirbau mokykloje mokytoja, o šiandien pati buvau mokinė net dviejų nuostabių mokytojų. Šiandien viešai dainavau pirmą kartą“, – pasakojo Eirida.

REKLAMA

Komisija ir susirinkusi publika liko sužavėti Rositos ir Agnetos pasirodymu. Joms talkino garsus šokėjas, choreografas, režisierius Šarūnas Kirdeikis. Ramūnas Rudokas neslėpė susižavėjimo: „Žinojau, kad Butkus dainuoja, žinojau, kad dainuoja net tokie scenos grandai kaip Tadas Rimgaila, bet kad taip atsiskleis choreografijos profesorius Šarūnas Kirdeikis... Jei dar yra Martynas Tyla, aš prašau, Martynai, Eurovizijoje turi dalyvauti Šarūnas Kirdeikis“.

Pirmą kartą „Žvaigždžių duetų“ scenoje pasirodė projekto naujokai – scenos grandas Egidijus Sipavičius ir aktorė Lina Rastokaitė. Po pasirodymo Lina neslėpė – tokio jaudulio dar neteko patirti: „Neprisimenu, kada man buvo toks drebulys. Viskas drebėjo“. Nepaisant jaudulio, Lina su Egidijumi pasirodė gerai ir pelnė visų komisijos narių simpatijas. „Na, nežinau nežinau, kaip pasijuto kiti duetai, pamatę šį numerį. Mielieji, teks pasitempti,“ – tokie, griežtajai Laimai Lapkauskaitei nebūdingi žodžiai nuskambėjo po šios paros pasirodymo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Projekto gražuolėmis vadinamos Sandra ir Saulenė savo pasirodymui subūrė net tris „Mis Lietuva“ nugalėtojas: Vaidą Grikšaitę, Gabrielę Martirosianaitę ir Ievą Gervinskaitę. Nors pats kūrinio atlikimas pernelyg komisijos nesužavėjo, tačiau akis paganyti tikrai buvo kur. „Aš čia sėdėjau ir praktiškai nurenginėjau jas akimis. Jūs šiandien tokios įspūdingos,“ – susižavėjimo neslėpė Ramūnas Rudokas.

Su politiko Stanislovo Buškevičiaus dukra Agne Buškevičiūte ir Justinu Lapatinsku scenoje pasirodė aktorius Marius Jampolskis ir kultūrizmo čempionas Andrius Pauliukevičius. Tokios netradicinės miuziklo „Velnio nuotaka“ interpretacijos scenoje dar nebuvo: veiksmas persikėlė į psichiatrinę ligoninę, o dalyviai tapo išprotėjusiais Jurga, Girdvainiu ir Pinčkiuku. Nors prieš pasirodymą Agnė neslėpė, kad jaudulys ima viršų, tačiau ši pora pelnė aukščiausius komisijos balus.

REKLAMA

Susumavus komisijos ir žiūrovų balus, paskutinėje vietoje atsidūrė Eugenijus Andrulis ir Rasa Stoškuvienė. Šiai porai kitą savaitę ypatingai reikės jūsų palaikymo, nes mažiausiai balų surinkusiai porai teks atsisveikinti su populiariaisiais „Žvaigždžių duetais“.

Bendra komisijos ir žiūrovų balų lentelė 1. Agnė Buškevičiūtė ir Justinas Lapatinskas 2. Agneta Gabalytė ir Rosita Čivilytė 3. Jonas Jonušas ir Pop ladies 4. Tadas Rimgaila ir Monika Linkytė 5. Sandra ir Saulenė Chlevickaitės 6. Aistis Mickevičius ir Neringa Šiaudikytė 7. Lina Rastokaitė ir Egidijus Sipavičius 8. Inga Norkutė ir Karolis Akulavičius 9. Eugenijus Andrulis ir Rasa Stoškuvienė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų