REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Tiesioginių konkurentų dėl vietos ateinančio sezono UEFA Čempionų lygoje mače „Milan“ rezultatu 3:0 įveikė Romos „Lazio“ ekipą.

REKLAMA
REKLAMA

XXVII Italijos „Serie A“ turo mače, kuris vyko „San Siro“ stadione, Masimilliano Allegri auklėtiniai dominavo aikštėje visą rungtynių laiką.

REKLAMA

Jau 16 susitikimo minutę dėl paskutinės vilties pražangos iš aikštės buvo išvytas „Lazio“ saugas Antonio Candreva. Dešimtyje likusius svečius iš Italijos sostinės „Milan“ ekipa pradėjo dar labiau spausti ir netruko pelnyti įvartį.

40 mačo minutę puolėjas Giampaolo Pazzini išvedė savo komandą į priekį, o dar po keturių minučių Kevinas – Prince Boatengas persvarą padvigubino.

Antroje rungtynių pusėje vaizdas aikštėje nepasikeitė. Aikštės šeimininkai ir toliau kūrė progą po progos, o „Lazio“ taip ir nesugebėjo rasti spragų varžovų gynyboje.

REKLAMA
REKLAMA

Likus pusvalandžiui iki rungtynių pabaigos G.Pazzini tiksliu smūgiu pasiuntė trečią kamuolį į svečių vartus. 

Artėjant mačui prie pabaigos puikios progos pasižymėti neišnaudojo madų sostinės ekipos puolėjas Stephanas El Shaarawy, kuris išėjęs vienas prieš vartininką nepataikė kamuolio į vartų plotą. Tuo tarpu kitas „Milan“ puolėjas M'Baye Niangas likus žaisti keturioms minutėms sudrebino vartų skersinį.

Po šios pergalės „Milan“ pakilo į trečią Italijos pirmenybių lentelės vietą.

Rezultatas:

„Milan“ 3 – 0 Romos „Lazio“

  • 16 min. iš aikštės pašalintas A. Candreva ("Lazio")
  • 40 min. [1 - 0] G. Pazzini
  • 44 min. [2 - 0] K.P. Boateng
  • 60 min. [3 - 0] G. Pazzini

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų