REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prasivėrus žemei pro vienu gyvenamuoju namu Tampos miesto Floridoje priemiestyje mažiausiai vienas žmogus laikomas dingusiu be žinios, pranešė CNN.

REKLAMA
REKLAMA

Dingusiojo Jeffo Busho brolis Jeremy pranešė kovo 1-osios naktį išgirdęs baisų triukšmą ir kitame kambaryje miegojusio brolio pagalbos šauksmą. Jis išbėgo į koridorių ir nuskubėjo prie brolio kambario durų, tačiau kambario vietoje pamatė besiplečiančią įgriūvą. Į po namu atsivėrusią duobę buvo įsmukusios namo konstrukcijos, baldai ir namų rakandai, sakoma pranešime.

REKLAMA

Vyras sakė šokęs į duobę ir bandęs padėti broliui, tačiau negalėjęs niekur jo surasti. Pranešama, kad veikiausiai ir Jeremy būtų užvertusios žemės, tačiau jį spėjo ištraukti į įvykio vietą iškviesti gaisrininkai.

Vietinė valdžia aptvėrė įvykio vietą ir evakavo aplinkiniuose namuose gyvenančius žmones: baiminamasi, kad smegduobė gali dar labiau išsiplėsti. Naujausiomis žiniomis duobės skersmuo padidėjo iki 30 metrų, o gylis siekia apie 15. Gelbėtojai kol kas nesiryžta leistis į įgriūvą ieškoti dingusio žmogaus: tai pernelyg pavojinga, sakoma pranešime. Manoma, kad į duobę įgrius ir likusi namo dalis.

Į smegduobę nuleisti robotai neaptiko jokių gyvybės požymių, tad manoma, kad Jeffas Bushas jau yra negyvas.

Smegduobės Floridoje dėl geologinių ypatumų yra gana dažnas reiškinys, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų