REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Į konferenciją susirinkę Dalaso miesto (JAV) tarybos nariai sutriko išgirdę 11 metų afroamerikiečio Davido Williamso klausimą: „Ar nemanote, kad tiesiog nepriimtina vaikštinėti tuo metu, kai jums uždavinėjami klausimai?“. Apie šį įvykį pranešė miesto dienraštis „Dallas News“.

REKLAMA
REKLAMA

Pranešime sakoma, kad į miesto tarybos konferenciją su savo mama atvykęs berniukas norėjo sužinoti, kaip Dalaso vietinės valdžios politikai ruošiasi spręsti smurto mokykloje problemą. Tačiau kai kurie tarybos nariai klausimo pateikimo metu atsistojo iš savo vietų vaikščiojo po patalpą, o kiti buvo ne visai dėmesingi.

REKLAMA

Supratęs, kad jo beveik nesiklausoma, Davidas uždavė antrąjį klausimą, kurio niekas nesitikėjo, sakoma pranešime. „Jūs manote, kad miesto tarybos nariai gali sau leisti atsistoti ir vaikštinėti tuo metu, kai jų prašoma išsakyti savo nuomonę?“ Į jį iškart buvo nukreiptas visų dėmesys, o salėje pasigirdo pritarimo replikos.

Berniuko mama, pasak leidinio, labai didžiavosi, kad jos vaikas pamokė suaugusiuosius mandagumo. Kai kurie Dalaso tarybos nariai nedelsdami viešai atsiprašė už nemandagų elgesį. Vėliau paklaustas, ar nenorėtų pats tapti miesto tarybos nariu, kai suaugs, Davidas atsakė teigiamai, tačiau pridūrė dar labiau norintis tapti šalies prezidentu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų