REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Manote, kad užsipurkšti daugiau nei įprasta kvepalų prieš lekiant į pasimatymą yra gera mintis? Prieš atsakant į šį klausimą siūlome kelis patarimus pasimatymų tema.

 Manote, kad užsipurkšti daugiau nei įprasta kvepalų prieš lekiant į pasimatymą yra gera mintis? Prieš atsakant į šį klausimą siūlome kelis patarimus pasimatymų tema.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jei daug laiko praleidote pasimatymuose, tačiau nebuvote "nušluota" universiteto futbolo komandos gynėjo ar neištekėjote už chemijos laboratorijos partnerio, būkite atsargi, nes pasimatymai – lyg kovos laukas. Čia kiekviena klaida skaičiuojama ir sumuojama pasimatymo gale. Gera žinia ta, kad jei ir prarandate šiek tiek kovų, tačiau kai laimite, gaunate didįjį prizą. Juk tada Jūs galite užmegzti siautulingą romaną, patirti nakties nuotykį ar surasti savo gyvenimo meilę.

REKLAMA

Nenorime nuskambėti kaip mamos, bet geriausias patarimas pasimatymams – išlikti savimi. Viskas ko reikia – tai šiek tiek paryškinti savo natūralų grožį, nekeisti ir nemaskuoti jo makiažu, ir juolab neužgožti plaukų laku. Perskaitykite šiuos grožio patarimus ir sužinosite, ką reiktų ir ko nereiktų daryti prieš pasimatymą.

Pasimatymai – tai pirmieji judviejų pažinties įspūdžiai. Taip, mums turi patikti žmogaus asmenybė, bet kad galėtume ją pažinti, dėmesio neturi blaškyti oranžinis įdegis ar per stiprus kvepalų aromatas. Kai tik pradedate susitikinėti, turite būti atsargi su grožio priemonėmis ir savo išvaizdos eksperimentais. Dalinamės keliais patarimais, ką reiktų daryti ir ko ne – tai padės jums surasti naują savo gyvenimo meilę, kuriai su laiku neberūpės, jei užtepsite lūpdažio ant dantų ar būsite ataugusiomis plaukų šaknimis.

REKLAMA
REKLAMA

1. LŪPOS

Rinkitės tik išbandytus ir Jums tinkančius lūpų dažus ar blizgesį.

Nedažykite lūpų griežta raudona ar kitomis ryškiomis spalvomis, kurios Jus verstų atrodyti lyg suvalgius dėžę vyšninių dažančių ledinukų.

2. MAKIAŽAS

Skirkite šiek tiek dėmesio savo makiažui. Itin svarbu nepersistengti su kremine pudra – juk vyrai nori grožėtis moterų išvaizda, o ne žiūrėti į tai, kuo jos nėra.

Nedažykite akių blakstienų tušu taip, tarsi jos būtų sulipusios vorų kojelės. Tikrai užteks kelių lengvų brūkštelėjimų tušu tam, kad tavo akys atrodytų dar labiau kerinčios. Jūs galite galvoti, jog vaikinas ar vyrukas spoksodamas žavisi jūsų akimis, kai iš tikrųjų žiūrės į sukibusias blakstienas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

3. KVEPALAI

Pasipurkškite lengvu aromatu jam suvilioti.

Nepurkškite tiek, jog jam reiktų nustoti kvėpuoti. Geriau iš anksto jauskitės saugiai, nei vėliau atsiprašinėkite, todėl tik šiek tiek purkštelkite kvepalų į orą ir įženkite į "debesėlį", o ne gausiai kvėpinkite kaklą ir drabužius.

4. PLAUKAI

Tavo tikslas – suformuoti lengvą šukuoseną. Lengvos garbanos geriau nei tvirtas kuodelis. Juk pasimatymas skirtas pasilinksminimui, o ne rimtam darbo pokalbiui.

Taip pat svarbu, kad plaukai neturėtų atrodyti taip, lyg būtumėte neseniai išlipusi iš lovos. Pasaugokite šį įvaizdį tam laikui, kai iš tikrųjų atsibusite su išrinktuoju.

REKLAMA

5. BURNOS KVAPAS

Iš anksto pagalvokite apie savo burnos kvapą. Blogas burnos kvapas ne tik judviejų nepriartins prie pasimatymo pabaigoje galimo bučinio, tačiau ir sudarys prastą vaikino požiūrį į Tave. Didžiojo pasimatymo dieną venk česnakinės duonos, bulvių ar porų sriubos.

Nekramtyk gumos visą vakarą tik tam, kad užtikrintum gaivų burnos kvapą. Tai nėra taip patrauklu taip, kaip atrodo. Geriau rinkis gaivinančias pastiles.

6. ODA

Suteik savo odai švytėjimo tam skirtomis priemonėmis. Rinkis subtilų bronzantą skruostams, nosiai, smakrui ir smilkiniams kontūruoti.

REKLAMA

Nesipurkškite savaiminio įdegio priemonėmis prieš pat pasimatymą. Juk negali būti tikra, kaip produktas pasiskirstys, o cheminis kvapas gali versti laikytis nuo Tavęs atokiau. Jei visgi nusprendei paryškinti įdegį prieš pasimatymą, rinkis palaipsniui įdegį suteikiančias priemones ir naudok jas tris dienas iš eilės prieš pasimatymą. Tuomet galėsi ne tik nesunkiai pataisyti klaidas, tačiau būsi tikras, kad aplink save neskleidi chemikalų ir „pinakolados“ kvapų mišinio.

5. PLAUKELIŲ ŠALINIMAS

Skuskite ir pešiokite nereikalingus plaukelius taip, kaip darėte iki šiol.

Nenaudokite vaško plaukeliams virš lūpoms ar antakiams, jei iki šiol jo nebandėte. Tai gali sukelti nepageidaujamą reakciją ir tuomet neatrodysite taip gražiai, kaip norėjote – ypač paraudusias vietas bandydamos maskuoti daugybe kreminės pudros. Tas pats taikytina ir bikini vaškavimui. Jei nebandėte braziliškos depiliacijos, nesiūlome mėginti to prieš pat svarbų pasimatymą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

 

6. PASIRUOŠIMAS

Pasiruoškite priemones lūpų makiažui, maskuoklį ir vienkartinių nosinaičių veidui nušluostyti, kad galėtumėte bet kada atnaujinti išvaizdą ir atrodytumėte gaiviai.

Niekada nenaudokite minėtų priemonių sėdėdami prie stalo su vyru. Niekas nenorės užsisakinėti maisto, kai tuo metu jūs bandysite nusausinti riebalų perteklių nuo savo kaktos ar kitaip dailinsitės.

7. NAGAI

Nusilakuokite neutraliu atspalviu ar tiesiog padenkite nagus perregimu viršutiniu lako sluoksniu.

Nebandykite nagų klijų, lipdukų ar kitų dalykų, kurie galėtų nesunkiai įkristi į desertą vakarienės metu. Juk toks fiasko – mažiausiai norimas dalykas pasimatymo metu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų