REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po Lietuvos krepšinio lygos lyderių dvikovoje Kauno "Žalgirio" pasiektos pergalės "Žalgirio" komandos vyriausiasis treneris Rimantas Grigas ULEB taurės finale pažadėjo palaikyti "Lietuvos rytą".

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvos krepšinio lygos (LKL) lyderių dvikovoje šeštadienį Kauno "Žalgiris" namuose 90:69 (23:14, 27:16, 21:17, 19:22) sutriuškino Vilniaus "Lietuvos rytą" ir užsitikrino reguliariojo sezono nugalėtojo titulą.

REKLAMA

"Ką pasakyt? Laimėjom. Gerai žaidėm, tai ir laimėjom. Patenkintas aš, patenkinti žiūrovai, teisėjai puikiai dirbo savo darbą. Mes žaidėme truputį geriau už varžovus, ypač gynyboje, todėl ir iškovojome pergalę", - laimingas spaudos konferenciją pradėjo "Žalgirio" komandos vyriausiasis treneris Rimantas Grigas.

Šalies vicečempionų treneris priminė, kad sostinės ekipoje yra daug metikų, visi žaidėjai pavojingi, todėl prieš rungtynes savo auklėtiniams akcentavo žaidimą gynyboje.

REKLAMA
REKLAMA

"Varžovai suklydo 15 kartų, tai yra mūsų geros gynybos rezultatas. Kaip ir blankus Kareemo Rusho žaidimas. Šis krepšininkas yra geriausias legionierius Lietuvoje, todėl labai smagu, kad pavyko jį neutralizuoti", - pagrindines pergalės priežastis nurodė R. Grigas.

Dar kartą pabrėždamas gerą teisėjų darbą, treneris patikino, jog jei "teisėjavimas visada būtų toks geras, kad nekiltų emocijų ir konfliktų bei viskas būtų gerai".

Paprašytas pakomentuoti "Lietuvos ryto" galimybes ULEB taurės turnyro finale "Žalgirio" treneris nesiryžo prognozuoti nugalėtojo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

"Finale, kuriame žaidžiamos vienos rungtynės, visko gali nutikti. Tokiame susitikime daug lemia emocijos, nusiteikimas. Sostinės komandos varžovas labai pajėgus, tačiau ir pats Madrido "Real" (Ispanija) klubas vienas rungtynes gali sužaisti labai gerai, kitas - blankiai. Visgi aš, kaip lietuvis, finale palaikysiu "Lietuvos ryto" krepšininkus", - baigdamas drąsiai prisipažino R. Grigas.

"Sveikinu "Žalgirį" su pergale. Prastai žaidėme pirmoje rungtynių pusėje. Kareemas Rushas, Robertas Štelmaheris, Matthew Nielsenas visiškai nesužaidė, bet tai yra žaidimo dalis. Neturime laiko liūdėti, nes artimiausiu metu turėsime kitų rungtynių", - susierzinęs po nesėkmės spaudos konferencijoje atrodė "Lietuvos ryto" vyriausiasis treneris Aleksandras Trifunovičius.

REKLAMA

Pasak serbo, sunku nuteikinėti žaidėjus dvikovoms, kai šie jau mintimis apie svarbiausią sezono finalą (ULEB taurės - BNS), kuris vyks Belgijoje.

"Lauksime kitų susitikimų su "Žalgiriu", dar kartą juos sveikinu. "Žalgiris" metė 43 baudos metimus, mes - 15. Tai viską pasako", - ironiškai kalbėjo sostinės komandos treneris. - "Tai ne teisėjų vertinimas, o tiesiog fakto konstatavimas. Teisėjų darbo aš niekada nevertinu. Po praėjusių rungtynių sakiau, kad Lietuvoje labai geri teisėjai, tokios nuomonės esu ir dabar", - baigdamas pabrėžė A. Trifunovičius.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų