REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jei dar turėjote vilčių įsigyti vieną iš itališkų bruožų turinčių Niurburgringo rekordą savo laiku pagerinusių „Dodge Viper ACR“ versiją parengtą italų dizaino namų „Zagato“ ir žinomą ganėtinai egzotišku pavadinimu „Alfa Romeo Stradale TZ3“ galite jas pamiršti.

REKLAMA
REKLAMA

Paskutinis iš rankomis pagamintų devynių automobilių jau išriedėjo pro itališkų dirbtuvių vartus, jį kovo 10 d. Amelijos saloje vyksiančiame „Councours d‘Elegance“ publikai pristatys naujasis savininkas.

REKLAMA

„Zagato Stradale TZ3“ yra įspūdingas automobilis ir mes jaučiamės pagerbti jo debiuto Amelijoje, - pareiškė dizaino konkurso sunamytojas ir vadovas Billas Warneris. – Amerikietiški automobilio mazgai ir itališkas dizainas mūsų sferoje puikiai tinka.“

2010 m. debiutavęs „Alfa Romeo Stradale TZ3“ yra lenktynių trasose siautėjusio „Dodge Viper ACR“ su 600 AG galios, 8,4 litro darbo tūrio V10 tipo varikliu ir šešių laipsnių mechanine pavarų dėže technologinis pagrindas ir „Zagato“ suformuotas anglies pluošto kėbulas su šiems dizaino namams būdinga „K-tail“ stiliaus galine dalimi ir banguotu stogu.

Devintąjį ir paskutinį „Zagato“ dizainerių parengtą „Alfa Romeo Stradale TZ3“ įsigijo neįvardintas automobilių entuziastas kažkur iš Floridos. „TZ3 yra labai rimta mašina, kuri nuo 0 iki 96 km/h įsibėgėja per 3,5 sekundės, - pasakoja besididžiuojantis naujasis savininkas, - Pasirinkau „Azzuro California“ mėlyną spalvą, kuri derės prie Floridos dangaus. Nekantrauju, kol galėsiu pamatyti jį Amelijos saloje konkurso dieną.“  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų