REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

UEFA Romos „Lazio“ klubui dėl komandos fanų rasistinio elgesio buvo skirta smarki nuobauda. Komanda ateinančias dvi Europos turnyrų rungtynes namuose turės žaisti tuščiame sezone.

REKLAMA
REKLAMA

Europos lygos šešioliktfinalio etape su Monchengladbacho „Borussia“ klubu, Romos komandos sirgaliai rasistiškai įžeidinėjo svečius iš Vokietijos.

REKLAMA

Tai buvo ne pirmas kartas, kuomet „Lazio“ sirgaliai parodė savo neigiamą pusę. „Lazio“ fanai taip pat įžeidinėjo „Tottenham“ ir „Maribor“ klubo žaidėjus.

Taigi UEFA nusprendė paskirti 35 tūkstančių svarų sterlingų baudą „Lazio“ klubui bei liepė dvi namų rungtynes žaisti tuščiame stadione. Taigi Europos lygos aštuntfinalio rungtynes su „Stuttgart“, „Lazio“ žais tuščiame stadione. Jei klubas pateks į ketvirtfinalį, „Lazio“ namų rungtynes ir vėl žais tuščiame stadione.

REKLAMA
REKLAMA

Stambulo „Fenerbahce“ klubas Europos lygos aštuntfinalio rungtynes namuose su Pilzeno „Viktoria“ taip pat žais tuščiame stadione. UEFA taip pat Turkijos klubui paskyrė 52 tūkstančių svarų sterlingų baudą. UEFA tokių sankcijų ėmėsi dėl komandos fanų elgesio, kurie būdami šalia stadiono, į jį leido fejerverkus, kai „Fenerbahce“ žaidė tuščiame stadione su Borisovo BATE.

Abu klubai turi tris dienas, kad apeliuotų šį nuosprendį

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų