REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Varnenskij rajono (Rusija) gyventojas prisipažino dar vaikystėje nužudęs savo pusbrolį, praneša lifenews.ru.

Varnenskij rajono (Rusija) gyventojas prisipažino dar vaikystėje nužudęs savo pusbrolį, praneša lifenews.ru.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kraupi paslaptis, kurią Čeliabinsko apskrities kaimelio šeima saugojo daugelį metų, netikėtai buvo atskleista šių metų vasarį. Rustamas O. atėjo į policijos poskyrį ir prisipažino, kad prieš 10 metų nušovė 9-metį pusbrolį.

REKLAMA

Kiekviena nauja nusikaltimo detalė vis labiau primena psichologinio trilerio scenarijų. Paaiškėjo, kad nuslėpti vaiko mirtį buvo nuspręsta „šeimos susirinkime“. Išsigandę pasekmių, Rustamą tėvai išvežė į užsienį, palaidojo giminaičio kūną ir paskelbė jį dingusiu be žinios.

Rustamas tą sekmadienį pasiliko namie su jaunesniu pusbroliu Kairatu. Vaikai nusprendė pažaisti karą. Nuo lentynos pasiėmęs tėvo ginklą, Rustamas nukreipė jį tiesiai į giminaitį ir nuspaudė gaiduką. Ginklas buvo užtaisytas.

REKLAMA
REKLAMA

Tik praėjus 10 metų, neišlaikęs sąžinės graužaties, Rustamas nuėjo į policiją ir prisipažino nužudęs 9-metį Kairatą.

„Jaunuolis pareiškė, kad tuo metu labai išsigando ir paslėpė kūną spintoje. Šeimai jis pasakė, kad 9-metis pusbrolis dingo“, – teigiama policijos pranešime spaudai.

Apie tai, kas nutiko iš tiesų, mažasis Rustamas pasakė tik mamai su tėvu. Tačiau suaugusieji, užuot ėję į miliciją, nusprendė paslėpti nužudyto berniuko kūną. Rustamo tėvas išvežė lavoną į Kazachstano teritoriją ir užkasė dykumoje. Kad greičiau užsimirštų, šeima iškart paliko gimtąjį kaimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dabar Rustamas, netyčia nužudęs pusbrolį, jau 21-ių metų. Nei areštas, nei teismas dėl žmogžudystės jam tikriausiai negresia. Nusikaltimo metu jis dar negalėjo būti patrauktas baudžiamojon atsakomybėn.

Išvengti įstatymo bausmės tikriausiai pavyks ir tėvams: už pagalbą artimiesiems ir nusikaltimo slėpimą bausmė nėra numatyta.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų