REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Microsoft“ šiandien pranešė išleidžianti namų vartotojams skirto biuro programų rinkinio „Office 365 Home Premium” versiją lietuvių kalba.

REKLAMA
REKLAMA

Ši programa, veikianti debesijos pagrindu ir siūloma vartotojams prenumeratos principu, leidžia dokumentus pasiekti ir programomis naudotis patogiai su bet kokiu įrenginiu, kuriame yra interneto ryšys, sakoma bendrovės pranešime.

REKLAMA

Skelbiama, kad „Office 365 Home Premium“ versiją lietuvių kalba vartotojai gali įsigyti „Microsoft“ svetainėje. Vartotojas gali pasirinkti už šią paslaugą mokėti kiekvieną mėnesį po 33,99 Lt. arba kasmet po maždaug 339,99 litus. „Office“ paketą galima įdiegti ir naudoti 5-iuose įrenginiuose – keliuose kompiuteriuose, išmaniuosiuose telefonuose ar planšetėje. Pašalinti ar pridėti naują įrenginį vartotojas gali per savo „Microsoft“ paskyrą.

REKLAMA
REKLAMA

Bendrovė prognozuoja, kad per 10 metų dauguma „Office“ vartotojų naudosis programų rinkiniu kaip paslauga. Prenumeratos principas taip pat reiškia, kad vartotojas kompiuteryje nuolat turės naujausią „Office“ programinės įrangos versiją.

Pasak gamintojų, namų vartotojai, užsisakę „Office 365 Home Premium”, gauna pilną biuro programų rinkinį, kuriame yra „Word“, „Excel“, „Powerpoint“, „OneNote“, „Outlook“, „Publisher“ ir „Access“. Su metine „Office 365 Home Premium” prenumerata vartotojai taip pat gauna 27 gigabaitus vietos „SkyDrive“ debesijos talpykloje, kurioje gali saugoti savo dokumentus, nuotraukas ir kitą informaciją. Į metinę „Office 365 Home Premium” prenumeratą taip pat kas mėnesį suteikiamos 60 minučių „Skype“ pokalbių, kuriuos galima išnaudoti skambinant į mobiliuosius ar stacionarius telefonus visame pasaulyje.

Vartotojai, kurie nori tradicinės „Office“ versijos kompiuteryje, gali įsigyti „Office 2013“ programų paketą vienam kompiuteriui nuo maždaug 479 litų. Tačiau tokią versiją įsigiję klientai neturės galimybės vienodai pasiekti dokumentus ir dirbti su jais iš bet kurio įrenginio, taip pat įdiegti „Office“ programas į 5 išmaniuosius įrenginius. Šią galimybę suteikia tik „Office 365 Home Premium“, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų