REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

„Jaučiuosi puikiai ir dėl vestuvių tikrai nepersigalvojau“, – prieš žengdamas lemtingą žingsnį patikino buvęs parlamentaras ir garsus milijonierius Andrius Šedžius.

REKLAMA
REKLAMA

Jau šį antradienį TV3 infošou „Be komentarų“ – specialus reportažas iš šeštadienį vykusių ilgai lauktų, milžinišką atgarsį visuomenėje sukėlusių politiko Andriaus Šedžiaus ir jo išrinktosios Monikos Kvietkutės vestuvių.

REKLAMA

Milijonieriaus jaudulys prieš vestuves, artimiausių jaunavedžių šeimos narių ir šalies garsenybių komentarai, vestuviniai žiedai, pasivažinėjimas specialiai iš Rusijos pargabentomis rogėmis bei pirmasis Monikos ir Andriaus – jau vyro ir žmonos – bučinys... Smalsios „Be komentarų“ kameros užfiksavo viską.

„Vestuvių ceremonija buvo labai graži, jausminga, emocinga – visos ponios braukė ašaras“, – tikino nuotakos draugė dainininkė Liepa Mondeikaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Ar nuotaka ramiai miegojo prieš didžiąją dieną? Kokias dovanas milijonieriui ir jo išrinktajai vestuvių proga dovanojo dainininkė Oksana Pikul, prodiuseris ir kompozitorius Deivydas Zvonkus bei kiti žinomi žmonės? „Įdėjau milijoną į vokelį, jį ir įteiksiu jaunavedžiams“, – tikino viena nuotakos draugė, paklausta, kokią dovaną paruošė.

O gal M. Kvietkutė tekėjo dėl to, kad laukiasi? „Monika man nesakė, ar laukiasi, bet aš manau, kad anksčiau ar vėliau tikrai bus vienas Šedžiukas“, – intrigavo L. Mondeikaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų