REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tomas Kaminskis trečiadienį patirs įdomų nuotykį – jis treniruosis su Kauno „Aisčių-LSU“ komanda. Tokį šansą kaunietis gavo laimėjęs LMKL facebook‘o profilyje skelbtą žaidimą „LMKL ieško draugų“, rašo lmkl.lt.

REKLAMA
REKLAMA

„Džiaugiuosi gavęs galimybę pažaisti krepšinį su profesionaliomis krepšininkėmis. Tikiuosi gerai praleisti laiką ir pajausti, koks yra profesionaliai žaidžiančių krepšininkių lygis“, - šypsojosi Tomas, pats lankęs krepšinio treniruotes, kai dar mokėsi mokykloje.

REKLAMA

Į treniruotę jis eis ne vienas - jam leista pasikviesti dar keturis draugus. Juos Tomas rinkosi ne tik pagal tai, ar jie moka žaisti krepšinį, bet ir pagal charakterio savybes: „Kviečiau tuos draugus, kurie moka bendrauti ir galės padėti kurti gerą nuotaiką, juk žaisim su panelėmis. O rezultatas šiuo atveju nebus svarbus“, - kalbėjo LMKL žaidimo laimėtojas.

Tomas – tikras krepšinio aistruolis, jis domisi ne tik vyrų, bet ir moterų krepšiniu, pagal galimybes stengiasi pasižiūrėti varžybas „gyvai“ – arenoje, taip pat TV transliacijas. Moterų krepšiniu jis sako susidomėjęs gana atsitiktinai: „Prieš kelis metus Kaune toje pačioje salėje vyko vyrų LKL varžybos, o prieš jas LMKL čempionato rungtynes žaidė moterys. Į salę žiūrėti LKL mačo atvažiavau per anksti, tad laukdamas jo pasižiūrėjau ir moterų krepšinį. Taip kelis kartus neplanuotai pažiūrėjus LMKL čempionatą pasidarė visai įdomu ir paskui jau vis dažniau pradėjau planuotai lankytis LMKL rungtynėse“.

REKLAMA
REKLAMA

Tomas yra iš tų krepšinio gerbėjų, kuriems moterų krepšinis savaip įdomus. „Kaip ir vyrų krepšinyje, čia irgi dažnai būna daug dramatiškų rungtynių pabaigų, pergalingų metimų paskutinę rungtynių sekundę, arba tokių svyravimų, kai komanda per vieną kėlinį panaikina 15 taškų skirtumą. O jeigu dar pridėtume žiūrovus pralinksminantį emocingą komandos trenerį ar gražias žaidėjas, tai dar įdomiau pasidaro“, - juokiasi Tomas Kaminskis.

Jis nėra vienos komandos fanas. Jam svarbiausia, kad rungtynėse būtų intriga, gražus žaidimas. „Ir visiems krepšinio sirgaliams siūlau nueiti pažiūrėti LMKL čempionato rungtynių - gal ir jūs atrasite tai, dėl ko patiks moterų krepšinis“, - sako Tomas.

Tomo Kaminskio ir jo draugų treniruotės su „Aistėmis-LSU“ įspūdžius bus galima pamatyti ketvirtadienį vaizdo reportaže www.lmkl.lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų