REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po „Barcelona“ trenerio asistento Jordi Roura komentarų apie šiandien vyksiančio „El Clasico“ mačo teisėją, Madrio „Real“ strategas Jose Mourinho pareiškė, kad „Barcelona“ turėtų galvoti tik apie futbolą, o ne apie rungtynių teisėją.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš esu pasimokęs ir praeityje gautų pamokų nuo „Barcelona“ klubo. Kai esi futbole, nereikia kalbėti apie teisėjus, nereikia versti jo priimti tam tikrus sprendimus“, - sarkastiškai kalbėjo J.Mourinho.

REKLAMA

„Žinoma, „Barcelona“ duoda pamokas kaip reikia žaisti futbolą. Jie tai daro tikrai gerai. Jie bus puikiai informuoti jei pagarbiai seks šią eilutę“, - tęsė portugalas.

„Šiandien žaisime tokias rungtynes, kurias tikrai mėgstame. Visi žaidėjai mėgaujasi tokiais mačais. Esame nusiteikę „El Clasico“ rungtynėms ir žinome, kad bus tikrai sunku“, - kalbėjo J.Mourinho, kuris užsiminė ir apie puikią formą rodantį Kaka.

„Nežinau ar jis žais startinėje sudėtyje. Dar negalvojau apie tai. Dažniausiai aš tokių dalykų nesakau, bet šį kartą aš to dar nežinau“, - užbaigė J.Mourinho.

Priminsime, kad pirmasis „El Clasico“ Madride pasibaigė taikiai 1-1, todėl viskas spręsis Barselonoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų