REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Londono "Arsenal" klubas paviešino ekipos sirgalius ir klubo vadovybę džiuginantį faktą: Šiaurės Londono klubas per antrą 2012 metų pusmetį uždirbo 20,4 milijono eurų gryno pelno (neatskaičius mokesčių).

REKLAMA
REKLAMA

Nemažas sumas "Arsenal" klubas uždirbo iš parduotų žaidėjų, ypač, iš į "Manchester United" persikėlusio puolėjo Robino van Persie. Iš viso už parduotus žaidėjus "kanonieriai" susižėrė 48,8 milijono eurų, tačiau 47 milijonai eurų buvo investuoti perkant tokius žaidėjus kaip Olivier Giroud, Lukasas Podolskįs ir Santi Cazorla.

REKLAMA

Nemažai išleista ir pratęsiant sutartis su Kieranu Gibbsu, Jacku Wilsheru, Aaronu Ramsey ir Alexu Oxlade-Chamberlainu, tačiau, klubas vis tiek sugebėjo "išeiti į pliusą".

"Mūsų gebėjimas kautis dėl aukščiausių vietų "Premier" lygoje ir Europos turnyruose bei puikus biudžeto balansas klubui suteikia stabilumo ir didina finansinę nepriklausomybę." - oficialiai "Arsenal" interneto svetainei sakė klubo vadovas Peteris Hill-Woodas.

"Norime, kad klubas išlaikytų savo tradicijas ir nebūtų vienadienis. Žinome, kad su savo dabartine finansų politika galime pasiekti daug. Kai matau pasaulį krečiančias finansų krizes, nuolat bankrutuojančius futbolo klubus, suprantu, kad būti nepriklausomiems - tai didžiulė vertybė."

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų