REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Taupus, bet sportiškas – šiomis savybėmis, gamintojo teigimu, tris pastaruosius dešimtmečius buvo viliojami „Golf GTD“ gerbėjai. 2013 m. Ženevos tarptautinėje automobilių parodoje „Volkswagen“ pristatys naujausią šio modelio versiją, kurios 184 AG TDI variklis jau dabar atitinka griežtą „EU-6“ emisijų standartą.

REKLAMA
REKLAMA

Dar 1982 metais pirmasis „Golf GTD“ su sportiškai sureguliuotu turbodyzeliniu varikliu ir išskirtiniu „Golf GTI“ stiliumi padarė nedidelę revoliuciją kompaktiškų dyzelinių keleivinių automobilių segmente. Šiemet įkandin pirmtako pasekė pats galingiausias visų laikų GTD, kuris sukurtas septintosios kartos „Volkswagen Golf“ pagrindu.

REKLAMA

Su 184 AG galios jėgos agregatu ir 6 laipsnių mechanine pavarų dėže 230 km/val. greitį pasiekiantis hečbekas, gamintojo duomenimis, naudoja 4,2 litro 100 km. Šios degalų sąnaudos atitinka 109 g/km CO2 emisijas. Su pasirenkama 6 laipsnių DSG degalų sąnaudos yra 4,7 l/100 km (dviduris – 119 g/km CO2; keturduris – 122 g/km CO2).

Įspūdingas ir 380 Nm sukimo momentas, kuris yra pasiekiamas nuo 1 750 aps./min.

Vizualiniai „Golf GTD“ skirtumai – tamsinti LED galiniai žibintai su LED registracijos numerio apšvietimu ir chromuotais dvigubais išmetimo vamzdžiais.

REKLAMA
REKLAMA

17 colių GTD ratlankiai su 225/45 padangomis, šoninių slenksčių apdaila, difuzorius, sportinė pakaba ir didelis galinis spoileris išbaigia dinamišką automobilio išvaizdą.

Tarp išskirtinių GTD savybių yra tokia įranga kaip geriausios sportinės sėdynės, apvilktos languotu audiniu („Clark“), juodos lubos, sportinis vairas, nerūdijančio plieno pedalai ir vietos kojai apdaila, GTD pavarų svirtis, GTD apdaila ir GTD prietaisų skydelis.

Golf GTD standartiškai siūlomos „Tornado Red“, „Black“ ir „Pure White“ kėbulo spalvos.

Naujasis „Golf GTD“ Vokietijoje bus parduodamas už bazinę 29 350 eurų kainą, o užsakymai bus pradėti priiminėti nuo kovo 5 dienos.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų