REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Sekmadienį Londono „Wembley“ stadione vyko Anglijos lygos taurės („Capital One Cup“) finalo rungtynės. Jose susitiko „Premier“ lygos klubas „Swansea“ ir ketvirtoje Anglijos lygoje žaidžiantis „Bradford“. „Swansea“ nesunkiai įrodė savo favorito statusą ir finalą laimėjo rezultatu 5-0.

REKLAMA
REKLAMA

„Gulbės“ nuo pat pirmų minučių perėmė kamuolio kontrolę. 16 minutę „Swansea“ išsiveržė į priekį. Ispano Michu smūgį „Bradford“ vartininkas atlaikė, tačiau prie atšokusio kamuolio pirmas suskubo Nathanas Dyeris, kuris ir išvedė savo komandą į priekį.

REKLAMA

Iki kėlinio pabaigos „Swansea“ sugebėjo įmušti ir antrą įvartį. Po Pablo Hernandezo perdavimo pasižymėjo puolėjas Michu. Daugiau įvarčių pirmoje mačo dalyje nebuvo.

Antrą kėlinį „Swansea“ pradėjo dar geriau. Jau 48 minutę antrą savo įvartį įmušė N.Dyeris. Neilgai trukus „Bradford“ sulaukė dar vieno skaudaus smūgio. Klubo vartininkas Mattas Duke‘as savo baudos aikštelėje pargriovė Jonathaną De Guzmaną. Teisėjas dėl to vartininkui parodė raudoną kortelę ir paskyrė vienuolikos metrų baudinį. Pats J.De Guzmanas ir realizavo paskirtą baudinį.

REKLAMA
REKLAMA

„Swansea“, turėdami kiekybinį pranašumą, žaidė dar geriau. Pačioje mačo pabaigoje „Swansea“ įmušė penktąjį įvartį. Iš pradžių klubas iš Velso sudrebino varžovų vartų konstrukcijas, bet vėliau ši ataka užsibaigė tiksliu J.De Guzmano įvarčiu.

Taigi „Swansea“ užtikrintai laimėjo Anglijos lygos taurės finalą. „Swansea“ klubui tai yra pirmasis toks trofėjus klubo istorijoje ir dabar ekipa gaus progą patekti į UEFA Europos lygą.

Anglijos lygos taurės finalo rezultatas:

„Bradford“ 0 – 5 „Swansea“

16‘ [0 – 1] Nathan Dyer 40‘ [0 – 2] Michu 48‘ [0 – 3] Nathan Dyer 56‘ Matt Duke („Bradford“) - raudona kortelė 59‘ [0 – 4] Jonathan De Guzman (11 m) 90‘ [0 – 5] Jonathan De Guzman

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų