REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Manchester United“ klubo puolėjas Wayne‘as Rooney prakalbo apie amžiną Lionelio Messi ir Cristiano Ronaldo konkurenciją. Anglijos rinktinės puolėjas mano, kad „Barcelona“ lyderis L.Messi yra geresnis žaidėjas nei jo buvęs bendraklubis C.Ronaldo.

REKLAMA
REKLAMA

Paminėsime, kad Madrido „Real“ klube C.Ronaldo per 181 mačą įmušė 183 įvarčius, o L.Messi per 366 rungtynes „Barca“ gretose pasižymėjo 301 kartą.

REKLAMA

Visgi W.Rooney mano, kad L.Messi šiuo metu yra geriausias pasaulio futbolininkas, tačiau anglas taip pat pareiškė, kad C.Ronaldo tiesiog nepasisekė, jog jis rungtyniauja L.Messi eroje.

„Jie yra du skirtingi žaidėjai, bet Messi yra neįtikėtinas. Aš manau, kad jis yra geriausias žaidėjas, todėl jį ir renkuosi“, - savo favoritą išsirinko W.Rooney.

„Visgi Ronaldo kiek nepasisekė. Bet kokiu kitu laiku jis laimėtų visus apdovanojimus, kuriuos dabar laimi Messi. Jie yra du geriausi visų laikų žaidėjai“, - užbaigė W.Rooney.

Verta paminėti, kad išsirinkti geriausią žaidėją taip pat turėjo Tomas Cleverley ir Jonny Evansas, bet šie du „Man Utd“ futbolininkai pasirinko C.Ronaldo.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų