REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prancūzų PSG puolėjas Zlatanas Ibrahimovičius pasitarnavo komandos draugams, kai ėmėsi taisyti sugedusio televizoriaus per bendrą UEFA Čempionų lygos „Milan“ – Barcelona“ transliacijos stebėjimą. Italai netikėtai įveikė favoritais laikytus katalonus 2:0.

REKLAMA
REKLAMA

Ezequielio Lavezzi ir Javiero Pastore iniciatyva PSG futbolininkai patraukė į restoraną, kad galėtų drauge stebėti dvikovą San Siro stadione. Ten jie susidūrė su nemalonumais, kai restorano televizoriuje vaizdas staiga dingo. Tuomet reikalo ėmėsi Z. Ibrahimovičius – jo dėka netrukus visi vėl galėjo sekti rungtynes.

REKLAMA

„Per rungtynes iškilo problemų, - restorano savininką cituoja „Eurosport“. – Kažkuriuo monentu dingo transliacijos signalas. Zlatanas paėmė televizoriaus pultą į rankas ir parodė, ką reikia daryti. Jis – visų galų meistras“.

Technikos išmanymu „sublizgėjęs“ Z. Ibrahimovičius ir pats su dideliu susidomėjimu sekė italų ir katalonų dvikovą. Iki persikėlimo į Paryžių švedas vilkėjo ir „Milan“, ir „Barcelona“ komandų marškinėlius. Itin daug jo kandžių kritikos strėlių susilaukė nežaidęs Mario Balotelli ir argentinietis Lionelis Messi.

TAIP PAT SKAITYKITE:

Z. Ibrahimovičius: esu geriausias po M. Ali

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų