REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį savaitgalį Latvijoje startuosiantis žiemos ralis bus vienas didžiausių Baltijos regione. Paraiškas dalyvauti šiame ralyje pateikė daugiau negu 100 ekipažų, kurių trečdalis bus iš Lietuvos. Aukščiausią startinį numerį lietuvių tarpe gavo praėjusių metų N4 klasės Lietuvos čempiono Dominyko Butvilo ir Renato Vaitkevičiaus ekipažas, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

„Tai bus sunkus ralis. Išties didelis skaičius dalyvių rodo, kad konkurencija trasoje bus milžiniška. Prieš mėnesį Lietuvoje vykusiame žiemos ralyje nedalyvavo daug pajėgių lenktynininkų iš kitų šalių. Dažnai jie iš Lietuvoje vykstančių varžybų išsiveža didžiąsias taures. O iš būsimo ralio dalyvių galėčiau išskirti keletą lenktynininkų – A. Lukyanuk, J. Vorobjovs, J. Feldmanis, M. Svilis. Šie lenktyninkai visada būna nusiteikę itin kovingai,“ – teigia D. Butvilas.

REKLAMA

Anot šio lenktynininko, negalima užmiršti ir lietuvių, kurie kiekvienais metais siekia aukštų rezultatų. „Trasoje bus atkakli kova. Kiekviena padaryta klaida gali lemti ne tik pergalę, bet ir poziciją dešimtuke. Šiandieną vykstame į Latviją, kur greitai pamatysime mūsų laukiančias trasas. Organizatoriai jau perspėjo žiūrovus, kad visi pasiimtų kastuvus, nes sniego ten yra daug. Tad mūsų tikslas – važiuoti atsargiai ir nedaryti pernelyg didelių klaidų,“ – svarsto Dominykas Butvilas.

REKLAMA
REKLAMA

SARMA 2013 ralis bus Latvijos ir Lietuvos ralio čempionato etapas, Latvijos ralio – sprinto čempionato etapas, Šiaurės Europos zonos ralio čempionato bei Šiaurės Europos zonos Baltijos žiemos taurės etapas. Ralio startas – šeštadienį, 23 dieną, finišas – sekmadienį, 24 dieną. Lenktynininkams iš viso reikės įveikti 357 kilometrus, iš kurių 116 kilometrų bus greičio ruožai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų