REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

12-metis paauglys pavogė 150 tūkst. ir pasilinksmino su prostitutėmis

Norėjau šiek tiek pasilinksminti su merginomis

12-os metų berniūkštis pabėgo iš namų ir surengė sau bei savo draugams „suaugusiųjų vakarėlį“ meilės deivių draugijoje.

REKLAMA
REKLAMA

Pabėgęs iš namų Artiomas Z., nepaisant paaugliško amžiaus, pasirinko visai ne vaikišką gyvenimo būdą. Jis išvažiavo iš gimtojo Georgijevsko miesto į kaimyninį Piatigorską ir ten mėgavosi suaugusiųjų gyvenimo malonumais. Kad galėtų patenkinti savo įgeidžius, berniūkštis apvogė kelias parduotuves ir praeivius, praneša Lifenews.ru.

REKLAMA

„Aš įsėdau į maršrutinį autobusą ir išvažiavau į Piatigorską. Paprasčiausiai norėjau šiek tiek pasilinksminti su merginomis. Man reikėjo pinigų. Aš užsukau į parduotuvę „Magnit“ ir kol kasininkė kalbėjosi su pirkėju, ištraukiau iš kasos pluoštelį 5-tūkstantinių kupiūrų ir pabėgau “, - pasakojo Artiomas.

Nusprendęs, kad 40 tūkstančių rublių – ne itin didelė suma, Artiomas apšvarino praeivių kišenes. Jie net nepagalvojo, kad nedidelis niekuo nepasižymintis berniūkštis – patyręs vagis.

REKLAMA
REKLAMA

„Kai prasimaniau pinigų, grįžau į Georgijevską. Aš gerokai pasivažinėjau taksi, nes galėjau sau tai leisti. Tada paskambinau draugams. Pasakiau, kad turiu daug pinigų ir kad mes galime neblogai pasilinksminti. Telefonu mes išsikvietėme merginų ir nuėjome su jomis į suomišką pirtį“, - prisimena paauglys savo nuotykius.

Vėliau linksmoji kompanija užsisakė viešbutyje kambarius ir praleido ten 2 dienas. Iš viso, teigia paauglys, pasilinksminimams jis išleido apie 150 tūkstančių rublių.

Tuo pat metu Artiono brolis, su kuriuo jiedu gyveno Georgijevske, kreipėsi į policiją ir pranešė, kad dingo jaunesnysis brolis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Pareigūnai aptiko berniuką gatvėje ir pristatė į policiją“, - pasakojo nepilnamečių reikalų inspektorius Vladislavas Samoilenko. Jis informavo, kad teismo sprendimu paauglį nusiuntė mokytis į specialiąją mokyklą. Joje vaikinukas mokysis trejus metus. Dabar jis yra sulaikytas. Pasak nepilnamečių reikalų komisijos atstovės Lidijos Deliatickajos, tai būtina siekiant koreguoti berniūkščio elgesį.

Lifenews.ru žiniomis, paauglio motina atsisakė jo prieš kelerius metus. Ji gyvena kitame mieste ir tik retkarčiais pabendrauja su sūnumi telefonu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų