REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Didžiojoje Britanijoje buvo atlikta apklausa, kurios tikslas išsiaiškinti, kas vyrų akimis nėra seksualios žvaigždės.

 Didžiojoje Britanijoje buvo atlikta apklausa, kurios tikslas išsiaiškinti, kas vyrų akimis nėra seksualios žvaigždės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Apklausa parodė, kad patrauklumas priklauso nuo daug daugiau veiksnių nei išvaizda. Britų vyrams nepatinka kaprizingos, neprieinamos moterys. „Ir jie nenori nesveikai lieknų žvaigždučių kino ekranuose“, – rašo laikraštis.

REKLAMA

Pirmąją vietą pelnė „Saulėlydžio“ žvaigždė Kristen Stewart. Galbūt vyrai tokiu būdu išsakė savo nuomonę apie merginą, kuri savo širdies draugą R. Pattinsoną išdavinėjo su vyresniu ir vedusiu režisieriumi Rupertu Sandersu?

Antroje vietoje atsidūrė aktorė Sarah Jessica Parker. „Seksas ir miestas“ serialo žvaigždei nėra įprasta kritika dėl jos išvaizdos, tačiau aktorė tikina, kad taip, kaip atrodo, yra patenkinta ir nesiruošia kreiptis į plastikos chirurgus.

REKLAMA
REKLAMA

Trečiąją vietą užėmė Holivudo aktorė Lindsay Lohan. Net paskutinis darbas, kuriame aktorė įkūnijo kino dievaitę Elizabeth Taylor neleido jai pakilti visuomenės akyse. Priklausomybė alkoholiui ir narkotikams, besaikės grožio procedūros pavertė simpatišką merginą neseksualiausių garsenybių sąrašų dalyve ne tik Didžiojoje Britanijoje. Dėka savo gyvenimo būdo L. Lohan leido pamiršti, kad kadaise ji visai neblogai įkūnydavo personažus kine.

Daugelio nuostabai, ketvirtąją vietą užėmė aktorė ir modelis Denise Richards. Kaip tegiama, 42-jų metų moteris į topą pateko todėl, kad yra per daug liekna.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Penktoji sąrašo vieta stebina ne ką mažiau. Joje atsidūrė viena talentingiausių šių dienų Holivudo aktorių Kirsten Dunst. Itin kruopščiai vaidmenis atsirenkanti žvaigždė ne kartą buvo įtraukta į seksualiausių, patraukliausių aktorių sąrašus.

Šeštoje topo vietoje atsidūrė aktorė Mischa Barton. Matyt, anglų vyrams visai nepatiko tai, kad aktorė filmo premjeroje pasirodė peršviečiame suknele ir be apatinių.

Septintoje vietoje atsidūrė „Oskaru“ apdovanota aktorė Hilary Swank. Panašu, kad stiprūs vaidmenys kine ir įgimta charizma anglų vyrams ne prie širdies.

REKLAMA

Aktorė Lucy Liu atsidūrė aštuntoje topo vietoje. Garsenybei nepadėjo nei jos egzotiška išvaizda, nei talentas.

Devintoje vietoje – britų aktorė Tilda Swinton. Aktorė visuomet išsiskiria savo išvaizda: neįprasta apranga, šukuosena. Pro akis nepraslysta ir aktorės talentas, bei pasirinkti vaidmenys kine. Kad ir į kokius neseksualiausių, negražiausių aktorių topus patektų ši žvaigždė, tačiau niekas nesiginčys, kad filme „Pasikalbėkime apie Keviną“ ji buvo neprilygstama.

Neseksualiausių aktorių dešimtuką baigia Uma Thurman. Sunku paaiškinti, kodėl ši režisieriaus Quentino Tarantino mūza neįtiko britams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų