REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kompanijos „Microsoft“ įkūrėjas, dabar jos valdybos pirmininkas Billas Gatesas duodamas interviu CBS kanalo laidai „This Morning“ pripažino, kad „Microsoft“ padarė nemažai klaidų žengdama į išmaniųjų telefonų rinką.

REKLAMA
REKLAMA

„Yra daugybė sričių, tokių kaip mobilieji telefonai, kur turime labai nedaug galimybių artimiausiu metu tapti lyderiai. Kelias, kuriuo einame, vis dar neatveda tarp lyderių. Taigi, tai – akivaizdi klaida“, – pripažino B. Gatesas.

REKLAMA

Nepaisant to, kad „Microsoft“ generalinis direktorius Steve'as Ballmeris padarė tam tikrų klaidų valdydamas kompaniją, jo darbą B. Gatesas įvertino teigiamai. „Mudu esame labiausiai savikritiški žmonės, kokius galima būtų įsivaizduoti. Tačiau Steve'as per kelerius kompanijos valdymo metus padarė daugybę nuostabių dalykų“, – teigė B. Gatesas.

B. Gatesas iš „Microsoft“ vadovo pareigų pasitraukė 2008-aisiais ir nuo tada jo pagrindinis užsiėmimas – labdara. Steve'ui Ballmeriui perėmus kompanijos valdymą į savo rankas, „Microsoft“ sukūrė „Windows 8“ operacinę sistemą, „Surface“ kompiuterį ir kaip reikiant patobulino „Bing“ paieškos sistemą.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų