REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

2012-2013 metų DNB LKF taurės moterų turnyre baigėsi atrankos varžybos ir paaiškėjo pusfinalio poros.

REKLAMA
REKLAMA

Per atrankos antrojo etapo paskutiniąsias rungtynes Kauno rajono „Hoptrans-Sirenos“ įveikė Vilniaus „Jaunuosius talentus“ 81:36 (19:15, 24:5, 17:10, 21:6) ir grupėje užėmė antrąją vietą. Tai reiškia, kad turnyro pusfinalyje „Hoptrans-Sirenos“ susitiks su antrajame etape pirmąją vietą užėmusia Klaipėdos „Fortūna“, o „Jaunieji talentai“ bandys mesti iššūkį Vilniaus „Kibirkščiai-VIČI-IKI“.

REKLAMA

RUNGTYNIŲ PROTOKOLAS

Per paskutiniąsias atrankos varžybų rungtynes lemiamas lūžis įvyko antrajame kėlinyje, kurį „Hoptrans-Sirenos“ laimėjo net 24:5.

Nugalėtojoms 14 taškų pelnė Monika Petrauskaitė, o Iveta Šalkauskė ir Kornelija Balčiūnaitė surinko po dvigubą dublį. I. Šalkauskės sąskaitoje — 13 taškų ir 10 atkovotų kamuolių, o K. Balčiūnaitės — 12 taškų ir 10 atkovotų kamuolių.

Vilniaus ekipai Dalia Belickaitė pelnė 12 taškų, Austėja Širšinaitytė pridėjo 6 taškus ir 7 atkovotus kamuolius.

Naujosios DNB LKF taurės laimėtojos paaiškės vasario 22-23 dienomis per finalo ketverto turnyrą Vilniaus „Lietuvos ryto“ arenoje. Penktadienį mačas tarp Klaipėdos ir Kauno rajono komandų prasidės 16.30 val., o sostinės derbis — 19 val. Mačas dėl trečiosios vietos šeštadienį prasidės 15 val., o didysis finalas — 17.15 val. Įėjimas į visas rungtynes — nemokamas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų