REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Po UEFA Čempionų lygos pirmųjų aštuntfinalio rungtynių, kurias Londone antradienį 3:1 laimėjo „Bayern“ futbolininkai, „Arsenal“ treneris Arsene‘as Wengeras kalbėjo jo auklėtiniai atsidūrė nepavydėtinoje situacijoje, o Miuncheno ekipos strategas Juppas Heynckesas netvėrė džiaugsmu.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmose UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio rungtynėse Miuncheno „Bayern“ futbolininkai pateisino favoritų vardą ir jau pirmojo kėlinio pradžioje po Toni Krooso ir Thomaso Mullerio įvarčių išsiverržė į priekį 2:0.

REKLAMA

Po pertraukos aikštės šeimininkai po Lucaso Podolskio įvarčio sušvelnino rezultatą 1:2, tačiau po 22 minučių Mario Mandžukičius trečiuoju įvarčiu padėjo tašką šioje dvikovoje.

„Įveikti anglų komandą 3:1 Anglijoje – didelė sėkmė. Klubo istorija byloja, kad praeityje „Bayern“ čia turėjo problemų, - kalbėjo „Bayern“ treneris J. Heynckesas. – Gera rungtynių pradžia suteikė mums papildomų jėgų, tačiau „Arsenal“ puikiai žaidė ir mums reikėjo sunkiai dirbti aikštėje. Antroje dvikovos dalyje turėjo galimybių atakuoti ir grasinome varžovų vartams. Rezultatas 3:1 yra pelnytas.“

REKLAMA
REKLAMA

Anot jo, praėjusiais metais vokiečių ekipa pasiekė Čempionų lygos finalą, o tai galima padaryti turint kokybę ir brandą. To, atrodo, nestinga „Bayern“ klubui ir šiais metais.

Visai kitos nuotaikos priešininkų stovykloje. „Arsenal“ treneris A. Wengeras teigė, kad po praleisto įvarčio jo auklėtiniai ėmė nervintis ir klysti gynyboje.

„Žaidėme prieš itin kokybišką komandą ir pirmoje dalyje varžovai buvo pranašesni. Po pertraukos atsitiesėme, sušvelninome rezultatą ir galėjome jį išlyginti (2:2), tačiau varžovai surengė sėkmingą kontrataką“, - komentavo jis.

Londono komandos strategas sakė, kad bus itin sunku ką nors pakeisti šioje aštuntfinalio dvikovoje. „Tačiau pamėgingime „neįmanoma“ paversti „įmanoma“. Turime svečiuose žaisti taip, kaip namie. Trečias įvartis viską komplikavo, tačiau mes rankų nenuleidžiame“, - kalbėjo A. Wengeras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų