REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Švedijos rinktinės ir prancūzų PSG komandos žvaigždės Zlatano Ibrahimovičiaus nekamuoja abejonės savo sugebėjimais. Puolėjas save stato į vieną eilę prie tokių sporto legendų kaip boksininkas Muhammadas Ali.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš taip pat esu geriausias. Taip nesigauna? Du geriausieji? Na tuomet tai – esu geriausias po Ali“, - interviu žurnalui „11Freunde“ teigė Z. Ibrahimovičius. Paryžiuje futbolininkas buvo sutiktas kaip mesijas ir tai ja prie širdies: „Aš jau 20 metų važiuoju šiuo greitkeliu ir kiekvienais metais vis greičiau. Prie tokio tempo esu įpratęs“. Už švedą per visą jo karjerą buvo sumokėta per 170 mln. eurų išpirkos. PSG komanda – ketvirtoji žvaigždės karjeros užsienyje stotelė. Prieš tai jis žaidė Olandijoje, Italijoje ir Ispanijoje.

REKLAMA

Bosnių imigrantų sūnus paklaustas, ar kaip jaunystėje vogtų dviračius, kad galėtų nuvykti į treniruotę, jei neturėtų brangaus automobilio, Z. Ibrahimovičius atsakė: „Žinoma, kad taip.“

Vokiečių žurnalistų paklaustas, ar įsivaizduoja save žaidžiantį Bundeslygoje, puolėjas atsakė teigiamai. „Vieną dieną galbūt. Truputį laiko dar liko. O jei atvykčiau į Vokietiją, tai žaisčiau Miuncheno „Bayern“. Tai man vienas iš penkių geriausių klubų pasaulyje“, - teigė jis.

REKLAMA
REKLAMA

TAIP PAT SKAITYKITE:

S. Gerrardas: stebuklingas Z. Ibrahimovičiaus įvartis – geriausias istorijoje

Zlatano Ibrahimovičiaus vardas įtrauktas į švedų kalbos žodyną

Z. Ibrahimovičiaus arogancija: jei norėčiau, automobilį statyčiau drabužinėje

Z. Ibrahimovičius: gal anglai dabar sakys – aš toks geras kaip L. Messi

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų