REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antradienį Ministras Pirmininkas Algirdas Butkevičius priėmė darbą Lietuvoje baigiantį Gruzijos ambasadorių George‘ą Kerdikoshvilį. Susitikime premjeras pasidžiaugė sėkmingu dvišaliu bendradarbiavimu ekonomikos srityje bei geležinkelių projekte „Vikingas“, taip pat išreiškė paramą Gruzijos euroatlantiniams siekiams.

REKLAMA
REKLAMA

„Džiaugiuosi galėdamas pabrėžti, kad Gruzija per pastaruosius kelerius metus tapo pagrindine Lietuvos partnere iš Pietų Kaukazo. Dvišalė prekyba praėjusiais metais augo daugiau nei 30 proc., 2011-aisiais – 40 proc. Sėkmingu vadiname ir jūsų įsitraukimą į projektą „Vikingas“ – tai puiki galimybė Gruzijai eksportuoti savo produkciją į Europą“, – susitikime teigė Lietuvos Vyriausybės vadovas.

Premjeras A. Butkevičius išreiškė palaikymą Gruzijai siekiant eurointegracijos, o Gruzijos ambasadorius G. Kerdikoshvilis padėkojo Lietuvai už paramą. Atsisveikindamas su darbą Lietuvoje baigiančiu Gruzijos ambasadoriumi, Ministras Pirmininkas dėkojo už pastangas plėtoti dvišalius santykius bei linkėjo sėkmės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų