REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Saulėlydžio“ trilogijos sukeltas visuotinis fanatizmas nesibaigia ir puikus to įrodymas - Cathy Ward, kuri dar 2011 metais pradėjo savo kūną gražinti tatuiruotėmis šio filmo tematika.

REKLAMA
REKLAMA

Prekybos centre dirbanti 51-erių moteris į filmus ir knygų skaitymą pasinėrė dar 2008-aisiais, kuomet bandydama sulieknėti tikėjosi taip nukreipti savo mintis nuo maisto ir kitų pagundų. Įdomiausi tai, kad moteriai tai padaryti pavyko ir šiandien ji jau dėvi keletu dydžių mažesnius drabužius.

REKLAMA

Moters sėkmės paslaptis yra tai, kad sportuodama ant elipsinio treniruoklio ji žiūrėdavo filmus apie vampyrus. Filmų siužetas ją taip įtraukdavo, kad treniruočių rezultatai buvo kur kas geresni nei galima tikėtis.

Nustebinta tokio puikaus rezultato moteris nusprendė pasidaryti tatuiruotę, kurioje būtų atvaizduoti jos didvyriai, bet, deja, vienos tatuiruotės nepakako ir dabar moteris ant savo kūno turi visų „Saulėlydžio“ trilogijos žvaigždžių atvaizdus. C. Ward tatuiravimo salone praleido maždaug 83 valandas, o šis malonumas kainavo net 7 tūkst. svarų. Moteris prisipažįsta, kad neketina sustoti, kol jos kūnas nebus padegtas tatuiruotėmis. Tiesa, veido ir rankų filmo fanatikė tatuiruotis nežada.

Kitąmet moteris žada tatuiruotis kojas ir skaičiuoja, kad tai kainuos dar apie dvidešimt tūkstančių svarų. Nors dėl keisto C. Ward pomėgio su ja nutraukė santykius jos brolis, tačiau moterį palaiko tėvai ir sutuoktinis.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų