REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Neretai sporto rungtynes sutrukdo į aikštelę išbėgęs gyvūnas ar per daug įsiaudrinęs sirgalius. Tačiau portalas bleacherreport.com pateikia sąrašą įvairių sporto šakų rungtynių, kurias nutraukė arba ne vienai minutei sustabdė neįtikėtini, keisti arba juokingi įvykiai.

REKLAMA
REKLAMA

 

5. „Delfinai“ sušlapo

Visi žino, kad Majamyje yra labai karšta, tačiau per amerikietiško futbolo rungtynes žaidėjai buvo atvėsinti įdomiu būdu – viduryje rungtynių įsijungė žolės laistytuvas. Vietos „Dolphins“ komanda ir jų priešininkai „Seahawks“ permirko nuo galvos iki kojų.

REKLAMA

4. „Tour De France“ protestas

1998 metų garsiosiose „Tour de France“ dviračių lenktynėse dviratininkai pateikė protestą. Protestuodami prieš narkotikų ir dopingo kontrolės patikrinimus ir tai, kaip su sportininkais yra elgiamasi, jie lenktynes nutraukė ilgiau nei valandai.

3. Žmogus su parašiutu

Jamesas Jarrettas Milleris buvo parašiutininkas, kuris pasirodydavo įvairiuose sporto renginiuose. Vienas ryškiausių jo pasirodymų įvyko 1993 metais bokso dvikovoje tarp Evandeior Holyfieldo ir Riddicko Bowe‘o. Su parašiutu jis tiesiog įskrido šalia ringo.

REKLAMA
REKLAMA

2. Sirgalių beprotybė

JAV, Jutoje, amerikietiško futbolo rungtynėse pakvaišusi sirgalių minia išbėgo į aikštelę nepasibaigus mačo laikui ne vieną ir ne du, o tris kartus. Žaidėjams prireikė trijų galimybių tam, kad pagaliau baigtų rungtynes.

1. „Super Bowl“ finalo užtemimas

Viename didžiausių JAV sporto renginių – amerikietiško futbolo „Super Bowl“ finale 2013 metais įvyko užtemimas. Stadione degusios šviesos staigiai išsijungė ir tai tęsėsi 34 minutes. Rungtynes stebėjo mažiausiai 108 milijonai žmonių.

TAIP PAT SKAITYKITE:

TOP 10: įspūdingiausi ir gražiausi sportininkų pasipiršimai

TOP 10: nekenčiamiausi Amerikos sportininkai

TOP 12: linksmiausios sportininkų parodijos

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų