REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Daugiau nei 60 metų NASCAR automobilių lenktynių istorijoje to dar nebuvo – Daytonos trasoje vykusią kvalifikaciją pirmą kartą laimėjo Danica Patrick. 500 mylių lenktynes ji pradės iš pirmosios pozicijos, tai jai garantavo vos 0,033 sek. persvara prieš artimiausią varžovą keturiskart NASCAR čempioną Jeffą Gordoną.

REKLAMA
REKLAMA

„Didžiuojuosi ir džiaugiuosi už komandą. Žiemą gerai atlikome namų darbus. Tai padarėme ne čia, Daytonoje, - kalbėjo D. Patrick. – Šiandien svarbiausia buvo viską padaryti kaip suplanuota ir tai pavyko.“ Iki šiol NASCAR lenktynių starte pilotė aukčiausiai buvo pakilusi iki 23 vietos.

REKLAMA

850 arklio jėgų galingumo "Chevrolet" automobiliu ji vieną 2,5 mylios ratą greičiausiai apsuko vidutiniu 316 km/h greičiu. J. Gordonas, sekmadienį lenktynėse startuosiantis už D. Patrick nežinojo, ar džiaugtis ar pykti: „Vis dar galiu pasakyti, kad tarp vyrų kvalifikacijoje buvau greičiausias.“

Priminsime, kad D. Patrick laikoma ne tik greičiausia moterimi automobilių lenktynėse, bet ir viena gražiausių sportininkių pasaulyje. Amerikietė ne kartą pateko į karščiausių sportininkių dešimtukus.

TAIP PAT SKAITYKITE:

Seksualiausios 2012 metų sportininkės

TOP 5: karščiausios ir greičiausios moterys lenktynininkės

TOP 25: seksualiausi pasaulio sportininkai

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų