REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Ji grįžo, kad televizijoje pasiliktų ilgiau! Bent jau tam tikrai neprieštarautų. Pagyvenusi Rusijoje ir į Lietuvą su šeima parvykusi grupės „69 danguje“ narė Goda Alijeva (26 m.) iš karto sulaukė kvietimo prisidėti prie naujo BTV projekto „Žvaigždutės“. Apie darbus ir asmeninį gyvenimą – žurnalo „Mieste“ interviu su Goda.

 Ji grįžo, kad televizijoje pasiliktų ilgiau! Bent jau tam tikrai neprieštarautų. Pagyvenusi Rusijoje ir į Lietuvą su šeima parvykusi grupės „69 danguje“ narė Goda Alijeva (26 m.) iš karto sulaukė kvietimo prisidėti prie naujo BTV projekto „Žvaigždutės“. Apie darbus ir asmeninį gyvenimą – žurnalo „Mieste“ interviu su Goda.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Su kokiomis mintimis grįžti į TV ekranus?

Savo televizinėje karjeroje niekada nebuvau padėjusi taško ir niekada nesakiau „ne“ tokiam darbui. Visada turėjau viltį, kad dirbsiu televizijoje.

REKLAMA

Bet juk pastaruosius metus atidavei šeimai, keliavai su vyru net į Rusiją, tarsi bėgai nuo pramogų pasaulio, tačiau ir vėl į jį sugrįžai...

Taip, iš dalies tai tiesa. Buvau atsiribojusi nuo šou pasaulio. Tačiau vesti televizijos laidą, nereiškia būti pramogų pasaulio sūkuryje. Aš tiesiog apšnekėsiu kitus, o ne pasakosiu apie save (šypteli).

BTV eteryje vesi laidą „Žvaigždutės“. Kaip apsisprendei save realizuoti pramoginio ir pikantiško pobūdžio laidoje?

REKLAMA
REKLAMA

Tiesiog gavau tokį pasiūlymą. Be to, lengvos laidos neįpareigoja. Tokio formato šou vesti nėra sudėtinga, jie arčiau širdies man pačiai. Ir, manau, man labiau tinka prie veido (juokiasi).

Eteryje dirbsi kartu su Agne Jagelavičiūte. Ši moteris yra išskirtinio charakterio, dažnai tiesmuka. Ar nebijai galimų piktumų?

Ne, absoliučiai dėl to nesibaiminu. Manau, kontrastingų vedėjų televizijai labai reikia. Aš iš prigimties esu švelnesnė ir patiklesnė, o Agnė – griežtesnė, nevyniojanti žodžio į vatą, tiesmuka. Bet taip ir geriau. Juk ne visada tik gražiai apie savo herojus kalbėsime, kai kuriems reikės įkąsti, iš kai kurių nepiktai pasijuokti. Taip ir pasidalysime vaidmenimis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ar Agnę pažįsti?

Taip, jau daug metų pažįstu Agnę. Nesame draugės, bet geros pažįstamos. Mums dirbti kartu nebus naujiena.

Ar Tavo filmavimosi grafikas bus intensyvus?

Ne, filmuosime tik kartą per savaitę. Todėl be jokių klausimų ir sutikau prisidėti prie šio projekto. Tai netrukdys nei šeimai, nei kitiems mano reikalams.

Šį projektą kurs vieni geriausių Lietuvos prodiuserių – „Be Tabu ir ko“ komanda su Sauliumi Bartkumi priešakyje. Ar tai buvo vienas iš aspektų, padėjusių apsispręsti dirbti kartu?

Tikrai taip. Šiuos profesionalus pažįstu jau labai seniai. Bendradarbiavau 4 metus. Jų komandoje jaučiuosi sava, pasitikiu tais žmonėmis. Žinau, kad jie puikiai atlieka savo darbą, yra konkretūs, todėl viskas bus labai gerai.

REKLAMA

Kaip namiškiai reagavo į žinią, jog grįžti į televiziją?

Vyras tikrai neprieštaravo. Priešingai – apsidžiaugė, kad pagaliau išeisiu iš namų ir pradėsiu dirbti. Manau, tai tik į naudą. Nebuvau pernelyg užsisėdėjusi namuose, nes tai man nebūdinga, bet kuo daugiau bus veiklos, kuo daugiau naujų žmonių sutiksi, tuo geriau.

Kai vedei laidą „Paparaciai“, „Kakadu“, Tavo įvaizdis buvo itin seksualus. Galbūt dabar, kai esi mama, turi specialių pageidavimų laidos stilistams?

Dabar esu santūresnė, bet išskirtinių norų stilistams neturiu. Nesakau kategoriškai, kad nedėvėsiu drabužių su iškirptėmis. Aš pasitikiu Agne Jagelavičiūte – ji ne tik ves laidą, bet ir bus jos stilistė. Kaip žinia, Agnės skonis labai geras.

REKLAMA

Grupės „69 danguje“ nebeliko. Galbūt laidų vedimas gali tapti nuolatiniu Tavo darbu ir pragyvenimo šaltiniu?

O kodėl gi ne? Man tai tikrai labai patiktų. Tikrai nesakau, kad po darbo laidoje „Žvaigždutės“ viskas ir pasibaigs. Veikla televizijoje labai įdomi ir gana lengva.

Ar įmanoma pragyventi tik iš darbo ekrane?

Tikrai taip. Galima ne tik pragyventi, bet ir užgyventi kažką (šypteli). Bet viskas priklauso nuo kiekvieno poreikių.

Šiuo metu dėl vyro Rolando krepšinio karjeros persikėlei gyventi į Šiaulius. BTV laidos filmavimai vyksta Vilniuje. Daug laiko praleidi vairuodama?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kaip jau minėjau, filmuojame tik kartą per savaitę, todėl atvykti iki Vilniaus nėra sudėtinga. O gyventi Šiauliuose man patinka. Nesu išranki. Galiu daug kur apsistoti – ir Kėdainiuose, ir Šiauliuose.

O kas prižiūri dukrytę, kol Tu filmuojiesi?

Arba auklytė, arba tėvelis, jei jam pavyksta viską suderinti su darbu krepšinio aikštelėje.

Daugiau straipsnių apie Lietuvos garsenybes – naujausiame nemokamo žurnalo „Mieste“ numeryje

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų