REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Geriausiu Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) savaitės krepšininku pirmą kartą šiame sezone pripažintas Jonavos „Triobet“ puolėjas Martynas Linkevičius. Į lygos geriausių kovotojų dėl kamuolio kategorijos pirmąją vietą po šio savaitgalio pakilęs 196 cm ūgio krepšininkas padėjo savo komandai iškovoti dvi iš eilės pergales.

REKLAMA
REKLAMA

Penktadienį M. Linkevičiaus vedina Jonavos „Triobet“ rezultatu 78:74 įveikė Joniškio „Delikatesą“, o šeštadienį 78:75 – Marijampolės „Sūduvą-Mantingą“.

REKLAMA

Jonavos komandos lyderis šiose rungtynėse pelnė vidutiniškai 22 taškus, atkovojo 9 ir perėmė 2,5 kamuolio, atliko 2 rezultatyvius perdavimus ir rinko 26,5 efektyvumo balų. Varžovų krepšį M. Linkevičius iš dviejų taškų zonos atakavo 90 procentų taiklumu.

Kiti pretendentai į geriausio NKL savaitės krepšininko titulą buvo Vilius Šumskis (Šakių „Zanavykas“), Tomas Gaidamavičius (Pakruojo „Meresta“), Osvaldas Mačernis ir Rokas Giedraitis (abu Mažeikių „Mažeikiai“), Gytis Pakalniškis (Šilutės „Šilutė“), Marius Grigonis (Kauno „Žalgiris-2“), Mantas Kazonas (Plungės „Olimpas“), Bryanas Harisonas ir Cezary Trybanski (abu Alytaus „Dzūkija“).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų