REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasitaiko dienų, kai biure tvyro darganoto rudens nuotaika. Naivu tikėtis kūrybingumo ir darbštumo protrūkio tokioje atmosferoje. „Inc.“ teigimu, tereikia šiek tiek originalumo ir pastangų, kad apniukusių dienų būtų kuo mažiau.

REKLAMA
REKLAMA

Banalūs motyvaciniai šūkiai ir išblukę plakatai gali įkvėpti tik tuos, kurie rado jėgų jais apdergti biuro sienas. Kur kas didesnį emocinį efektą duotų tikras menas, o ne jo iškamšos. Suteikite darbuotojams šiek tiek meninės laisvės, suraskite vietinį menininką, kuris galėtų papuošti biurą įkvepiančiais motyvais. „Aprenkite“ biuro sienas bendrovės vertybėmis.

REKLAMA

Vaizdo klipų konkursas gali tapti nebrangia priemone sutelkti darbuotojus komandiniam darbui, o tam gali tikti bet kuris išmanusis telefonas. Suburkite komandas ir skirkite užduotį – sukurti poros minučių filmuką, kuris geriausiai atspindėtų bendrovės viziją. Šiai užduočiai galite skirti visą mėnesį, per kurį darbuotojams neteks patirti streso dėl laiko stokos. Žinoma, nepamirškite nugalėtojams skirti patrauklaus prizo.

Renkite nuoskaudų išsakymo sesijas. Biuro darbuotojams derėtų reguliariai suteikti progą pareikšti nepasitenkinimą dėl įsišaknijusių problemų. Leiskite pavaldiniams anonimiškai išlieti nusiskundimus, nes tik dalis žmonių turi valios patys imtis iniciatyvos ir kovoti su biuro negerovėmis.

Ir, žinoma, lepinkite savo darbuotojus mažomis dovanomis. Saikingas pasimėgavimas šokoladu, egzotiškais saldainiais ar namie keptu pyragu dar niekam nepakenkė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų