REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gana įdomus nuotykis įvyko JAV miestelyje Sent Luise, kuriame 34 metų William Gooden, aršus video žaidimų gerbėjas, nusprendė apvogti vieną iš parduotuvių. Vis tik amerikiečiui su fantazija reikalai, matyt, ne patys geriausi, kadangi 19 diskų su žaidimais DVD dėžutėse, skirtų XBOX 360 ir PlayStation 3, jis be didelių gudravimų paslėpė savo kelnėse (turbūt įsivaizduojate, kaip jis tuo metu atrodė).

REKLAMA
REKLAMA

Nieko nuostabaus, kad toli nueiti su žaidimais ponui William Gooden nepavyko – parduotuvės apsauga atkreipė dėmesį į lankytoją su labai keistomis kelnėmis ir sulaikė jį. Vogtų žaidimų kaina sudarė 500 JAV dolerių. Šiuo metu amerikietis jau sėdi viename iš Misūrio valstijos kalėjimų – ne tik už minėtą nusikaltimą, bet ir už ankstesnius. Už grotų be video žaidimų jam teks praleisti visus 5 metus.

Tarp Jungtinių Valstijų gyventojų panašūs atvejai nėra jau tokie reti, kaip gali pasirodyti. Štai, pavyzdžiui, 2011 metų gruodžio mėnesį panašia „magija“ pasižymėjo amerikietis, kuris bandė išnešti iš parduotuvės visą televizorių, o tų pačių metų, tik jau birželio mėnesį, Fynikso priemiesčio (Arizonos valstija) gyventojas apskritai sugalvojo dar linksmesnį triuką – iš zoologijos prekių parduotuvės jis pavogė smauglių ir kitų egzotinių gyvūnų, o kur juos paslėpti? Aišku, kad savo kelnėse. Norisi tikėti, kad Laisvės statula tikrai gerai saugoma…

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų