REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Nacionalinės „Sprite talentų kovos“ laimėtojai Deividas Kumelis ir Žydrūnas Kuodis ketvirtadienį atvyko į Hjustoną (JAV), kur iš arti stebės visus NBA žvaigždžių savaitgalio renginius, o kai kuriuose jų dalyvaus patys. Į Kobe Bryanto vadovaujamą komandą – „Team Intense“ – išrinktas septyniolikmetis lietuvis D. Kumelis varžysis prieš „Team Sudden“ komandą, kurios treneriu paskirtas LeBronas Jamesas. Be lietuvio abiejose komandose žais jaunieji krepšininkai iš JAV, Kinijos, Kanados, Filipinų, Puerto Riko, Meksikos, Indijos ir Estijos teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

„Tai neeilinė proga jauniesiems krepšininkams išbandyti save tarptautinėje arenoje, iš arti pamatyti aukščiausio lygio krepšinio virtuvę. NBA yra visų krepšininkų svajonė, o „Žvaigždžių rungtynės“ – šios svajonės viršūnė. Galimybė iš arti pamatyti visus geriausius pasaulio krepšininkus pasitaiko ne kiekvienam. „Sprite“ įsteigė fantastiškus prizus“, – teigė Lietuvos krepšinio federacijos atstovas Mindaugas Balčiūnas.

REKLAMA

Pasak projektą inicijavusios bendrovės „The Coca Cola Company“ atstovės Ievos Lelešienės, renginiai Hjustone – pasaulinės „Sprite“ ir NBA organizuotos krepšinio talentų paieškos kulminacija. „Džiaugiamės, kad jaunieji talentai iš Lietuvos pateko tarp geriausių.“

Į K. Bryanto komandą atrinktas D. Kumelis yra Lietuvos moksleivių krepšinio lygos čempionas ir triskart – vicečempionas. Taip pat jis – Jaunių Eurolygos nugalėtojas. „Pamatyti pasaulines krepšinio žvaigždes, išvysti NBA buvo mano svajonė. Nelabai tikėjausi, kad būsiu išrinktas, bet džiaugiuosi savo sėkme“, – savo įspūdžiais dalijosi Deividas.

Į JAV vykstantis antrasis Lietuvos „Sprite talentų kovos“ nugalėtojas Ž. Kuodis į L. Jameso ar K. Bryanto komandas nepateko, tačiau taip pat stebės NBA rungtynes, mėgausis prabangiu gyvenimu VIP zonoje ir susitiks su NBA krepšininkais. „Nors nedalyvausiu pagrindinėse varžybose, manau, patirsiu daug gerų įspūdžių“, – teigė Žydrūnas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų