REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Po vakar lygiosiomis 1:1 pasibaigusių UEFA Čempionų lygos rungtynių prieš Madrido "Real" ekipą, "Manchester United" saugas Ryanas Giggsas gyrė savo komandos vartininką Davidą De Geą.

REKLAMA
REKLAMA

Ispanas "raudonuosius velnius" ne sykį išgelbėjo nuo įvarčio ir svariai prisidėjo prie to, kad Alexo Fergusono auklėtiniai prieš atsakomąją dvikovą jaustųsi pakankamai tvirtai.

REKLAMA

"Jei ne Dea Gea, rungtynes prieš "Real" galėjome ir pralaimėti. Jis ištraukė keletą itin sudėtingų kamuolių ir žaidė tiesiog nuostabiai." - po rungtynių kalbėjo veteranas.

"Davidas savo kritikams dar kartą įrodė, kad yra aukščiausios klasės vartininkas. Jo žaidimas prieš atsakomąjį mačą mums suteikia pakankamai daug vilčių kovoti dėl pergalės."

R.Giggsas pritaria "Real" strategui Jose Mourinho ir mano, kad prieš atsakomąjį mačą abiejų komandų šansai yra maždaug lygūs.

REKLAMA
REKLAMA

"Kiek girdėjau, Mourinho abiejų komandų šansus vertina 50 prieš 50. Tokios pat nuomonės esu ir aš. Svečiuose daugiau gynėmės, o namuose privalėsime patys tapti atakuojančia puse, nes už savo nugarų turėsime sirgalių armiją. "Old Trafforde" niekam nebūna lengva, bandysime tai dar kartą įrodyti ir sieksime iškovoti pergalę." - "užkurti pirtį" varžovams žada "Manchester United" ekipos veteranas.

Atsakomoji "Manchester United" ir "Real" dvikova įvyks kovo 5 dieną, Mančesteryje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų