REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Vilniaus miesto apylinkės teismui jau tryliktą kartą teisiamas Valerijus Capukas sakė, kad vagiliauja dėl mamos, kuri sunkiai serga

REKLAMA
REKLAMA

Vilniaus miesto apylinkės teismas pradėjo nagrinėti baudžiamąją bylą, kurioje 32 metų Valerijus Capukas kaltinamas pagrobęs iš namo laiptinės dviratį „Harry Fisher“. Jo vertė siekia beveik penkis tūkstančius litų.

REKLAMA

V. Capukas kaltę pripažino, tačiau tvirtino vogęs dėl to, kad reikia pinigų motinai gydyti: „Negaliu žiūrėti, kai ji kankinasi. Jai reikalinga operacija, o gydytojai nuolat prašo pinigų. Kadangi neturiu darbo, vagiliauju."

Teismas nutarė bylą nagrinėti pagreitinta tvarka ir pradėjo narplioti įrodymus. Nukentėjusysis Mindaugas Jonutis teigė, kad dviračiui dingus paprašė netoliese namo esančio viešbučio apsaugos darbuotojų peržiūrėti vaizdo kameros įrašus.

REKLAMA
REKLAMA

Buvo matyti, kad į laiptinę užėjo vyriškis, kurį vėliau M. Jonutis pažino gatvėje ir paklausė, ar jis pagrobė jo dviratį. Ši transporto priemonė yra antikvarinė ir pirkta Rietavo turgavietėje.

Prispaustas prie kampo V. Capukas atidavė dviratį, todėl nukentėjusysis nerašė pareiškimo policijai. Apie vagystę policijai pranešė apsaugininkai.

Teismas skelbs nuosprendį jau kitą savaitę.

V. Capukas pasakojo anksčiau dirbęs Vokietijoje, tačiau pinigai esą jau baigėsi, o jų nuolat stinga. Jis yra kaltinamas siaubęs ir Seimo viešbutį – apšvarino kelis parlamentarus. Nuo V. Capuko nukentėjo ir Seimo Teisės ir teisėtvarkos komiteto narys Julius Sabatauskas.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų