REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nepraėjus nė parai, kai buvo sustabdyta Ūkio banko veikla, ėmė aiškėti, kad šią finansų instituciją perima Šiaulių bankas. Net nelaukta, kol Lietuvos banko laikinuoju administratoriumi paskirtas Adomas Ąžuolas Audickas per 6 dienas parengs ataskaitą apie Ūkio banko būklę. A. Ą. Audickas jau vakar pasirašė ketinimų protokolą su Šiaulių banku dėl galimo Ūkio banko turto ir įsipareigojimų perdavimo, rašo respublika.lt.

REKLAMA
REKLAMA

„Šiaulių bankas yra finansiškai stiprus žengti tokį žingsniui ir turi skaidrią akcininkų struktūrą“, – pranešė Šiaulių banko administracijos vadovas Audrius Žiugžda.

REKLAMA

„Aš esu įsitikinęs, jog Šiaulių banko vadovybė ir jo darbuotojai gali užtikrinti, kad paslaugų teikimas Ūkio banko klientams būtų greitai atnaujintas“, – pareiškė ERPB atstovas Šiaulių banko stebėtojų taryboje Peteris Reinigeris.

Šiaulių bankas akimirksniu ėmė reklamuotis, kad sklandžiai ir greitai pradėti teikti paslaugas Ūkio banko klientams  yra realu, nes abi kredito įstaigos naudoja tą pačią informacinių technologijų platformą ir bendrą bankomatų tinklą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų