REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tuščiame meilės horizonte pagaliau sušmėžuoja pasakų princas, kuriam labai lengvai pasiseka tave (ir ne tik) nuginkluoti savo galantiška šypsena, nepriekaištinga išvaizda bei artipilne pinigine. Ir tai dar ne viskas – pasirodo, kad jis apdovanotas dieviška iškalba, todėl jo svaiginančių žodžių esi pasiruošusi klausytis ištisą amžinybę.

REKLAMA
REKLAMA

Anksčiau maniusi, jog moterys, kurios myli ausimis, tėra apgailėtinai silpnos būtybės, dabar kažkodėl pati savo noru tampi neseniai sutikto auksaburnio įkaite. Visgi jo akyse tapai tobulybe – pačia nuostabiausia, geidžiamiausia ir unikaliausia moterimi.

REKLAMA

Viskas lyg ir būtų puiku, jei ne tavo priekabių (greičiausiai tau labai pavydinčių) draugių akibrokštas – jų teigimu, tavo misteris Šaunusis yra ne kas kitas, kaip saldžialiežuvis apgavikas, kuriam tu nei kiek nerūpi. Pikčiausia, kad ir tavo mama su draugėmis eina išvien, nes be paliovos antrina tą patį.

O kaipgi viskas yra iš tikrųjų? Gal vertėtų kiek sunerimti dėl santykių tikrumo ir nors akimirkai padėti į šalį rožinius akinius? Štai kelios situacijos, kurios tau padės atskleisti, ar iš tiesių tavo mylimojo pagrindinis užsiėmimas yra tau "kabinti makaronus":

REKLAMA
REKLAMA

1. Dėstydamas mintis, mylimasis vadina tave Lina, Egle ar Gintare, nors iš tiesų visam pasauliui esi žinoma kaip Vaida.

2. Jis leipsta juokais kalbėdamas apie tą bendrą jūsų gyvenimo periodą, kai Tomo gimtadienyje tu susipykai su Ieva, nors iš tiesų tu net nenutuoki, kas yra toji Ieva ar Tomas, kurio gimtadienyje niekada nesi buvusi.

3. Tavo širdies draugas nuliūsta, kai per radiją pasigirdus pirmiesiems grupės "Mango" dainos žodžiams "Pavasariniai žiedai", tu atsisakai pritarti dainininkėms, nes nemoki žodžių, tačiau vėliau išgirsti keistą komentarą, jog tu šią dainą dievini.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

4. Mylimasis apipila tave vis tų pačių banalių komplimentų lavina: "Tavo tokios gražios akys...nosis...rankos...".

5. Apžiūrinėdamas magnetinį paveikslėlį ant šaldytuvo su užrašu "Aš tave myliu", kurį jis pats tau padovanojo Valentino dienos proga, tavo išrinktasis sako: "Ir aš tokį patį turėjau. Įdomu, kur aš jį nukišau".

6. Švelniai glostydamas tavo ranką su vakar daryta tatuiruote, netikėtai sušunka: "O kur mano cigaretės?".

7. Jei į virtuvę netyčia įkiša nosį tavo mama, jis prašo su ja supažindinti antrąkart.

8. Tavo išrinktojo nesuglumina klausimas apie netikėtai ant jo apykaklės atsiradusią ryškiai raudoną lūpdažio žymę. Jis tiesiog numoja ranka ir sako: "Na, čia mano mažosios sesutės darbaaas".

9. Jis aiškiai prisimena įvykius, tačiau nežino, ar juose dalyvavote kartu, todėl prisimindamas atostogas ir šokoladu išteptą rausvą suknelę, jis dėl visa ko pasitikrina: "O su ta suknele buvai tu?".

10. Vis dažniau vakarais jis skuba padėti senelei, kurios net neturi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų