REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pastaruoju metu JAV žiniasklaidoje netyla kalbos apie seniai Michaelo Jordano pasakytą frazę, jog jis į Nacionalinę krepšinio asociaciją (NBA) sugrįš, kai jam bus 50 metų. Šį jubiliejų buvęs krepšininkas švęs artėjantį sekmadienį.

REKLAMA
REKLAMA

Legendinis krepšininkas Magicas Johnsonas tvirtino, jog norėtų pamatyti M.Jordaną vėl ant parketo ir neabejoja, kad šis dvikovoje vienas prieš vieną įveiktų šiuo metu įspūdingą sportinę formą demonstruojantį LeBroną Jamesą.

REKLAMA

„Jeigu Jordanas su Lebronu 10 kartų sužaistų vienas prieš vieną, visus kartus pergalę švęstų Jordanas. Michaelas yra geriausias šioje kategorijoje“, – įsitikinęs M.Johnsonas.

Žurnalistams patikslinus klausimą, kas laimėtų abiejų žaidėjų karjeros pradžioje, M.Johnsonas buvo lakoniškas: „Visada laimėtų Jordanas.“

„Aš myliu Karalių Jamesą ir jis šiuo metu yra geriausias žaidėjas, bet Jordanas yra šešis kartus laimėjęs NBA čempiono žiedą ir šešis sykius pripažintas naudingiausiu finalo serijos žaidėju. Jis yra vienas iš labiausiai nesustabdomų jėgų krepšinyje, kokias tik esu matęs“, – pridūrė M.Johnsonas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų