REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po vakar rezultatu 0:3 Turino "Juventus" ekipai pralaimėtų Čempionų lygos rungtynių, Glazgo "Celtic" strategas Neilas Lennonas kaltino tiek grubų varžovų žaidimą, tiek aplaidų teisėjų brigados darbą.

REKLAMA
REKLAMA

Specialisto iš Šiaurės Airijos teigimu, rungtynių arbitras Alberto Undiano Mallenco sąmoningai neskyrė 11 metrų baudinių, nors "Celtic" žaidėjai varžovų baudos aikštelėje buvo prilaikomi rankomis, stumdomi ir kitaip "engiami".

REKLAMA

"Mano žaidėjus tampė po visą baudos aikštelę, prilaikė rankomis, draskė marškinėlius - juk žaidžiame futbolą, o ne regbį, - pyko N.Lennonas - Atrodė, kad "Juventus" žaidėjai stengėsi prasižengti atsiradus nors menkiausiai progai, o mūsų žaidėjams teisėjas tiesiog pasakė "būti budriems" ir toliau nekreipė dėmesio į pražangas."

Savo ruožtu "Juventus" strategas Antonio Conte teisėjų darbo aptarinėti nebuvo linkęs.

"Neretai Italijoje susilaukiame kritikos, neva teisėjai yra mūsų pusėje. Šias kalbas apliksiu Lennonui ir oficialiems asmenims." - teigė A.Conte.

REKLAMA
REKLAMA

"Celtic" yra gera komanda ir tai žinojome. Jiems ypač padėjo didžiulė sirgalių armija, ji buvo tarsi dvyliktas žaidėjas. Jie žaidė labai intensyviai, mus spaudė, tačiau parodėme brandą ir pasiekėme nuostabų rezultatą."

N.Lennonui pritarė jo auklėtinis Krisas Commonsas: "Gary Hooperis "Juventus" baudos aikštelėje buvo ne sykį tiesiog pargriautas, o teisėjo švilpukas tylėjo. Nesuprantu, kam tada reikia tiek daug teisėjų - šoninis, aikštės, vienas už vartų. Jeigu jie nesugeba dirbti savo darbo, tegu pasišalina."

"Kai pabandėme patys žaisti agresyviau, teisėjas prie manęs priėjo ir pasakė: "Jei ir toliau taip žaisite, jie muš 11 metrų baudinį." - pareiškė K.Commonsas.

Atsakomoji "Celtic" ir "Juventus" dvikova įvyks kovo 6 dieną, Turine

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų