REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Laikinasis Ūkio banko administratorius, buvęs ūkio viceministras Adomas Audickas už banko pertvarkymą gaus tokį pat atlyginimą, kokį gaudavo buvęs banko vadovas.

REKLAMA
REKLAMA

„Atlygis numatytas iš dviejų dalių. Patvirtintas toks, kokį gaudavo Ūkio banko vadovas – 45 tūkst. litų. Šie 45 tūkst. litų numatyti už laikotarpį, kol bus pateikta ataskaita, nes tai bus labai intensyvus laikotarpis. Antra atlyginimo dalis – 45 tūkst. litų per mėnesį“, – spaudos konferencijoje sakė Lietuvos banko valdybos pirmininkas Vitas Vasiliauskas.

REKLAMA

Be to, A. Audickas galės pasitelkti teisininkus, konsultantus, kuriais, anot V. Vasiliausko, taps tarptautinio audito kompanija KPMG.

„Čia ir numatyta suma: valandiniai įkainiai ir nurodytos „lubos" iki 350 tūkst. litų už pirmąjį etapą, o dėl antrojo tarsimės, kai sužinosime laikinojo administratoriaus išlaidas“, – teigė LB vadovas.

V. Vasiliauskas aiškino, kad A. Audickas buvo pasirinktas, nes yra dirbęs investiciniu bankininku, dirbęs prie Lietuvos pašto banko projekto bei Ūkio ministerijoje kuravo valstybinių įmonių valdymą.

„Adomas Ąžuolas Audickas. Vien varde ir pavardėje yra trys „a“ – reitingų agentūroms tai geras įvertinimas“, – nepraleido progos pajuokauti V. Vasiliauskas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų