REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kompanija „Microsoft“, praėjusiais metais anonsavusi „Windows 8“ ir „Windows Phone 8“ OS, pranešė, kad nuo šiol bandys laikytis maksimalios savo vartotojiškų produktų integracijos strategijos.

REKLAMA
REKLAMA

Neseniai paskelbtas bendrovės skelbimas dėl specialisto paieškos, o reikalavime nurodytos kai kurios detalės apie platformų unifikaciją, praneša portalas „ZDnet“.

REKLAMA

Remiantis šiuo skelbimu, „Microsoft“ ieško eksperto, kuris užsiims platformų apjungimu tam, kad būtų galima kurti „Windows“ (moderniai sąsajai) ir „Windows Phone“ aplikacijas. Be to, tokio inžinieriaus pareiga bus aplikacijų adaptavimas abiems operacinėms sistemoms. Kad būtų galima įgyvendinti šį tikslą, inžinieriui teks perkelti papildomas „WinRT“ API ir „.NET“ funkcijas į mobilią platformą. „Microsoft“ anksčiau skelbė, kad „Windows 8/RT“ ir „Windows Phone 8“ kūrimas yra panašus, tačiau kartu patikslino, jog „Runtime“ ir API nėra unifikuoti, todėl būtina atsižvelgti į daugelį niuansų.

Taigi, „Microsoft“ ketina pašalinti paskutinius povandeninius akmenis, slypinčius platformų unifikacijos kelyje, ir taip maksimaliai supaprastinti programinės įrangos kūrėjams užduotį kurti aplikacijas „Windows“ ekosistemai. Visai tikėtina, jog darbo rezultatai bus prieinami planuojamoje operacinėje sistemoje „Windows Blue“, kuri, anot gandų, turėtų pasirodyti 2013 metų vasarą arba rudenį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų