REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Kristina Kazlauskaitė vienintelė iš penkių BTV projekto „Atsargiai – moterys!“ aktorių, kuri nekeičia personažų, o kiekvienoje serijoje vaidina vis tą pačią ponią Reginą.

 Kristina Kazlauskaitė vienintelė iš penkių BTV projekto „Atsargiai – moterys!“ aktorių, kuri nekeičia personažų, o kiekvienoje serijoje vaidina vis tą pačią ponią Reginą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Tai man tikrai komfortiška – nereikia kaskart kurti vis naujo charakterio. Vaidinti vis tą pačią moterį tik susitinkančią vis su kitais žmonėmis – ne taip sudėtinga, bet ir nenuobodu“, - sakė aktorė.

REKLAMA

Kiekvienoje situacijų šou serijoje K.Kazlauskaitės vaidinama buto šeimininkė sulaukia vis naujų kandidatų į nuomininkus. Tačiau atvykėliai ilgai neužsibūna. Argi įmanoma gyventi pas poniutę, kuri neleidžia sėdėti ant lovos, naudotis elektros prietaisais ir iš anksto ima mokestį už būsimus sutuoktinių vaikus? Maža to, ji mėgsta negrįžtamai „pasiimti pasaugoti“ savo nuomininkų brangesnius daiktus – laikrodžius, telefonus ir net vestuvinius žiedus. O šiems pareikalavus juos grąžinti, grasina kviesti policiją.

REKLAMA
REKLAMA

Stebint tokias situacijas galima pagalvoti, kad ir gyvenime K.Kazlauskaitė nėra sąžininga moteris ar kad nesunkiai gali bet ką apvynioti aplink pirštą.

„Tokios gyslelės tikrai neturiu, kokią turi ši moteris. Man tai svetima. Suvaidinu ir net nupurto. Bet juk kai pagalvoji – tikrai yra tokių žmonių, kurie kitais šitaip manipuliuoja. Tuo ir įdomi aktorės profesija, kad gali pabūti svetimame kailyje.

O jei stebint iš šalies atrodo, kad tas personažas – tai aš pati, vadinasi man pavyko. Juk jei vaidinu prostitutę ar benamę prie konteinerio, žiūrovai turi patikėti, kad tai tikra. Na, o ar vėliau su tuo tapatina aktorių, ar ne – nuo kiekvieno proto priklauso“, - šypsojosi K.Kazlauskaitė, kuri kol kas dar nepajuto, kad aplinkiniai į ją šnairuotų kaip į ponią Reginą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pati K.Kazlauskaitė dar nematė nė vienos laidos, nes dar nesijaučia tam pasiruošusi.

„Turi praeiti tam tikras laiko tarpas, kad galėčiau ramiai žiūrėti. Kitu atveju, ima per smarkiai daužytis širdis, net oro pradeda trūkti. Nes vis atrodo, kad viską reikėjo daryti kitaip. Bet ką čia ištaisysi? Juk tokiame projekte puoli kaip į eketę ir joje kapstaisi. Tuo jis ir įdomus“, - juokėsi aktorė.

Naujausioje „Atsargiai – moterys!“ serijoje sužinosite, kodėl blondinė navigacijos prietaisą laiko ant savo automobilio sėdynės, kokias pastabas apie savo vaiką nori skaityti mylintys tėveliai, ant kokios kūno vietos geriausia darytis vytintos dešros tatuiruotę, kiek pinigų reikia sumokėti būrėjai, kad turėtum princesės aurą, ir kodėl namų šeimininkei taip sunku rasti kaimynus, kurie galėtų prižiūrėti jos dulkių siurblį per atostogas. Visa tai – juodojo humoro laidoje „Atsargiai – moterys!“ - antradienį, 19val. 25 min. per BTV.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų