REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Restoranas pagal horoskopą

Jei kas nors pasiūlytų tau išsirinkti restoraną pagal horoskopą, palaikytum tai dar viena lengva nesąmone – populiariaisiais ir iš piršto laužtais patarimais. Ir vis dėlto žvilgtelėkime giliau.

REKLAMA
REKLAMA

Jei tiki, kad gimimo data lemia žmogaus charakterį ir pomėgius, restorano pasirinkimas taip pat gali būti lemtas jo prigimties. Kas žmogui svarbiau – užkąsti draugų kompanijoje ar pasimėgauti gurmaniškais patiekalais? Kokie būtent patiekalai arčiausiai širdies – jūros gėrybės ar lietuviški cepelinai? Visa tai lemia ne tik šeimoje suformuoti įpročiai, bet ir... gimimo data.

REKLAMA

Tiesa, nepasikliauk šiais patarimais aklai. Jei tau horoskopas siūlo suši barą – tai dar nereiškia, kad sušiai tau patiks. Kartais prasta restorano virtuvė sugadina net ir geriausią pasimatymą. Ir tuo atveju paslaptis tikrai slypi ne žvaigždėse, o tavo lėkštės turinyje.

Ir vis dėlto jei Valentino dieną (ar bet kurią kitą iš likusių 364 dienų) suksi galvą, kokį restoraną pasirinkiti – verta pasidomėti, ką Tau ir Jam siūlo žvaigždės.

REKLAMA
REKLAMA

Avinas. Tai nuotykių ieškantis avantiūristas, kurio visur daug. Vienas iš Avinui reikalingiausių elementų maiste – geležis. Todėl šio ženklo žmonės mėgsta gerus, kokybiškus kepsnius. Jų stichija – ugnis. Taigi dar geriau, jei kepsnys paruoštas ant žarijų – pavyzdžiui, jautienos didkepsnis ar šašlykas. Štai kodėl geriausias pasirinkimas – puikiais kepsniais garsėjantis restoranas, kur daug žmonių ir nepriekaištinga aptarnavimo kokybė.

Jautis. Jam labiausiai patiks prabangiame restorane su ilgu gerų vynų sąrašu. Pasak astrologų, Jautis – bene jausmingiausias ženklas, todėl jam labai svarbu patirti intensyvių skonio pojūčių. Tiesa, geriau tas intensyvumas reikštųsi tradiciniuose patiekaluose, per daug egzotikos Jautį atbaido. Beje, jaučiams taip pat labai svarbu desertų meniu. Idealu jei jame gausu skanėstų su šokoladu – Jaučiai labiau nei bet kuris kitas ženklas vertina gerą šokoladą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dvyniai. Šio ženklo atstovams patiks restoranas, kurio valgiaraščio pagrindas – lengvi, neapsunkinantys nei kūno, nei minčių patiekalai. Daug lengvų užkandžių Dvyniams – kaip tik tai, ko reikia. Taigi puikiai tiks restoranas, kur galima paragauti daug ir įvairių patiekalų, bet porcijų dydį įmanoma pasirinkti savarankiškai.

Vėžys. Idealus restoranas Vėžio ženklo atstovams – tas, kuris labiausiai primena mamos virtuvę. Vaikystėje mėgtų patiekalų skonis jiems atrodo tobulas ir… kam ieškoti egzotikos, jei visada galima rinktis gerai pažįstamą ir laiko patikrintą skonį? Tiesa, vertėtų nepamiršti, kad Vėžių mamų kulinariniai įpročiai gali būti labai skirtingi ir vienam mamos virtuvė reikš balandėlius ir cepelinus, kitam – daržovių salotas ir jūros gėrybes. Beje, restorano interjeras neturėtų būti perdėm pretenzingas – tokiame Vėžiai jausis labai nejaukiai. Blogiausias variantas būtų modernus interjeras iš stiklo ir plieno.

REKLAMA

Liūtas. Liūtams patiks restoranai, kuriuose jie galės suspindėti visu savo didingumu. Taigi visų pirma – patys prabangiausi. Kur vien atėję jie galėtų konstatuoti: pažiūrėkite, aš galiu sau tai leisti! Be to, Liūtams labai svarbu įspūdis. Maistas, jo serviravimas turėtų būti toks, kad iš pradžių nuostaba užvaldytų patį Liūtą, o paskui – ir jo bičiulius, kuriems jis apie šį restoraną papasakos. Bet kas ekstravagantiško padės sukurti tinkamą nuotaiką.

Mergelė. Svarbiausia – kad restoranas atitiktų Mergelės maitinimosi įpročius. Ne paslaptis, kad dauguma šio ženklo atstovų laikosi vienokios arba kitokios dietos. Tarp Mergelių gausu vegetarų, veganų, jie gali apriboti save griežtais kalorijų skaičiavimo rėmais arba kategoriškai atsisakyti tam tikros rūšies patiekalų (pvz. kvietinių miltų ar jūros gėrybių). Geriausia – rinktis restoraną, kur gausus daržovių patiekalų meniu.

REKLAMA

Svarstyklės. Šio ženklo atstovams labiausiai patiks madingiausiame resorane ar klube. Apie ką šiuo metu daugiausia kalbama? Drąsiai ten ir eikite. Svarstyklėms gyvybiškai svarbu sukiotis madingoje erdvėje, jos dievina naujus pojūčius. Tiesa, joms taip pat svarbu, kad restoranas būtų preciziškai švarus, tvarkingas, patiekalai paserviruoti ištaigingai. Idealu jei šiame restorane atmosfera bus pripildyta erotikos ir jausmingumo.

Skorpionas. Skorpionams patinka į restoraną išsiruošti kaip į ypatingą įvykį: jie puošis, nusiteiks nepaprastam vakarui. Restorane jie pageidaus kuo daugiau privatumo. Vienas prie kito sugrūsti staliukai, triukšmingi kaimynai pašonėje – visa tai gali ne juokais sugadinti vakarą šio ženklo atstovams. Todėl idealiai tiks vieta, kur staliukus galima rinktis jaukiose nišose, kur tvyro prieblanda. Valgiaraštis – pageidautina prabangus klasikinis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys. Juos sužavėtų pasimatymas restorane, siūlančiame paragauti autentiškų kitos šalies virtuvės patiekalų. Šauliai dievina keliones, tad jei šiuo metu nesate išsiruošę į Puerto Riką ar Adisabebą, užsukite bent jau į tokį restoraną, kur kitus kraštus ir kitas kultūras galėtumėte pažinti per skonį. Suši baras, kinų virtuvė, užeiga, kur siūlo tikrą uzbekišką plovą – kaip tik tai, ko reikia.

Ožiaragis. Rinkdamiesi restoraną Ožiaragiai šiek tiek panašūs į Liūtus. Jiems svarbu ne tiek jų pačių skonis ir pomėgis, kiek socialinio statuso išraiška. Eidami į restoraną jie trokšta užsidėti pliusiuką: buvau ten, mačiau, ragavau. Taigi jie trokšta aplankyti madingiausias, prabangiausias, keisčiausias ir gardžiausias miesto vietas. Taip pat tiks apsilankymas gilias istorines tradicijas turinčiame restorane.

REKLAMA

Vandenis. Jis visada domisi technikos ir maisto ruošimo naujovėmis. Todėl Vandenio ženklo atstovams patiks maistas su technologiniu prieskoniu. Inovacijos lėkštėje – štai kas Vandeniams bus gardžiausia. Taip pat patiks restoranai, kur maistą galima užsisakyti per iPadą, savitarnos užeigos, kur akys raibsta nuo pasirinkimų gausos. Nors, kita vertus, Vandeniui apskritai labiausiai patiks išeiti, apsilankyti naujoje vietoje, pabūti tarp žmonių. Taigi jie bus patenkinti ir ne tokiu technokratiniu pasimatymu, svarbiausia juk – iniciatyva.

Žuvys. Svarbiausia išsiruošus į pasimatymą restorane – kad aplinka ir maistas Žuvų per daug neatitrauktų nuo geros kompanijos. Apskritai pasimatyme Žuvims svarbiausia – ne tai, kas lėkštėje, o tas, kas sėdi šalia. Todėl joms idealiai tiks pakankamai rami kavinukė, kur galima įkristi į minkštutėlius fotelius ir mėgautis ilgais pokalbiais bei paskanauti ko nors gardaus. Tiesa, stipriai šio ženklo žmonėse besireiškianti Vandens stichija taip pat neturėtų būti pamiršta: restoranas gali būti ant upės, ežero, jūros kranto, jame gali būti didelis akvariumas arba bent jau platus gėrimų pasirinkimas valgiaraštyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų